Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
![]()
hatirlayan var mi?![]()
Balanta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
hatirlayan var mi?![]()
DegilBalanta?
Bu sene rakip yok ama trabzon ve ibebe bitik. Süpriz çıkmaz. Bejeke ölmüş gömeni yok. Fener de dandik bakma çok transfer yaptılar diye ortamı toparladılar. Bizim kadro daha iyi. Devre arası da 1-2 takviyeyle yarıştan kopmazsak artık pandemide nasıl davranılır biliyoruz her türlü şampiyonluğun favorisi biziz.
![]()
hatirlayan var mi?![]()
Sen karsima cikmaktan vazgecmistin kac kere mekan soyledik ama neyse arkadan konusmaya devam et sen muhatapsiz sozlerinle. Her turlu hakareti et sonra o benim babama kufretti ne guzel dunya. hayat sadece senin degerlerin uzerine kurulu degil necmi ogretirler sana da bir gun.İnsan gibi konuşan her galatasaraylı kardeşimdir burada sadece üst üste özür dileyip ısrarla babama küfür edip karşıma çıkmayan ninnoşlarla sadece muhatap olmuyorum.
İnşallah alırlar da iyice batarlar üstatfener bir beş oyuncu daha alır devre arası.
velintın
Bazı Galatasaray Divan Kurulu Üyeleri, Burak Elmas'ı başkanlık adaylığına hazırlıyor.
Tam bir yiyici tipi varAdam daha aday olmadan herkesi nefret ettirmiş
Ben de aynı fikirdeyim
Gunaydin din kardeslerim. Saflarimizi sık ve duzgun tutalim. Allahin selami, rahmeti ve bereketi uzerimize olsun. Hayirli cumalar
arda m.gladbach hazırlık macında o kadar iyi degilmiş mesela.oguz sabankay övülmüş o gün daha cok.Arda çok farklıydı ya Manisa performansını geçiyorum 60'da oyuna girdiği Ankaraspor deplasmanından başlamak üzere oynadığı ilk dakikadan itibaren takımın, çoğu zaman da sahanın en iyi topçusu olduğu belli oluyordu. Bir de o dönem tanımıyorlardı çalım stilini her maç 3-4 kişinin arasından çıkardı ey gidi. Liverpool falan da dinlemiyordu.
Eskiden alt yapı oyuncularını baya yakından takip ederdim ama şu ankiler hakkında net bir fikrim yok, o kadar bilmiyorum. Çok yüksek potansiyelli olmasalar dahi insan şu Babel'den bile vasat olamazlar diye düşünüyor. Özellikle Ali Yavuz'un şu ana kadar süre bulamaması üzücü. Hani süper top oynasak zaten kimse talep etmez böyle bir şey ama bu şartlarda görmek istiyorum ben.
O yıllar için 7.5 milyon euro çok iyi bir paraydı.15-20 milyona şimdi 100 eden oyuncular satılıyordu.Biraz balon bence haldun bey abartılıyor.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed, Derim renktasMubarek günün hurmetine takimimizin modern futbol oynamayi ogrenmesi icin bir salavat zinciri kursak ne dersin
Tursun olucak başkan
![]()
![]()
Tursun olucak başkan
![]()
![]()
Şu aşamada karşısına ben çıksam kazanırım yüksek ihtimal.
Yapalım seni başkan yabancıya gitmesin