Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Sabancı'nın başkan olması demek sadece Sabancı Holding'i değil Doğan Holding'i de arkamıza almak demektir. Kamuoyu desteği olarak inanılmaz olur bu olay. Ama olur mu bilinmez tabii. 2 sene önce Galatasaray başkanı olmak istediğini ama henüz hazır olmadığını söylemiş basına. Şimdi hazır mı acaba?
ali_sabanci_5057.jpg

Fatih Terim inadı kadroyu bozmaz.
Muslerayı koydum çünkü yakında dönecek. 4-1-4-1 devam eder.

Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Etebo Arda
Falcao

Taylan Etebo Belhanda orta sahasına güveniyorum Özellikle Taylan ve Etebo fizikli hızlı kaliteli isimler. Belhandada abartıldığı kadar kötü değil..Defans dörtlüsü Omar Luyi Marcao Saracchi zaten harika.Tek sıkıntı ileri hat. Feghouli Falcao Arda hepsi isimli yıldız ama FIZIKEN BITIK. Bakalım ne olacak umarim toparlanırız. İsmi kadar oynasa lige çok fazla kadro.
PhotoCollage_20201009_214156293.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ali sabancıyı istosanız herife mektup fln yazınız...
efektif olabilir

Bu haber 2015 tarihli. 2018'den bir haberden bahsettim ben. 2015'teki Galatasaray Allah'a emanetti zaten. İki şampiyonluk falan gelince biraz idare edilebilir duruma geldik en azından. Şu anda 2015'e göre çok daha iyiyiz döviz bazında. Döviz bazında diyorum çünkü TL bazında o dönemden iyi olabilmemizin imkanı yok zaten.

Fatih Terim inadı kadroyu bozmaz.
Muslerayı koydum çünkü yakında dönecek. 4-1-4-1 devam eder.

Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Etebo Arda
Falcao

Taylan Etebo Belhanda orta sahasına güveniyorum Özellikle Taylan ve Etebo fizikli hızlı kaliteli isimler. Belhandada abartıldığı kadar kötü değil..Defans dörtlüsü Omar Luyi Marcao Saracchi zaten harika.Tek sıkıntı ileri hat. Feghouli Falcao Arda hepsi isimli yıldız ama FIZIKEN BITIK. Bakalım ne olacak umarim toparlanırız. İsmi kadar oynasa lige çok fazla kadro. Ekli dosyayı görüntüle 98063

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
17494.webp

Dursun disinda aday cikmaz bence gercekci olmak gerekirse

Faruk suren ali durust Fatih altayli papermoon ekibi bir aday cikarirsa bilemem

Yusuf Erdoğan: "Gol pozisyonuna kadar çok yorulmuştum. Golden sonra kendimi atıp, stres boşalması yaşadım. Bir yanlış anlaşılma oldu. Türkiye'nin en büyük camialarından birine ve en büyük hocalarından birine karşı bunu yapma lüksümüz yok bizim." (TRT Spor)
Bize gelememesi koymuş baya kendisine. Bunun hırsı vardı ama lafı dolandırmış.

Eger mustafa cengiz aday olmazsa ekibi veya kendisini destekleyenler adnan polat’i ikna etmek isteyecektir

Indirime gitmemis topculari kadro disi birakmamin mantikli bir aciklamasi var mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt