Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galasevgisi sezon sonu için anlaşılan bir oyuncu yok demiş. Anlaşma olsa fener Osayi açıklamıştı, bizimkiler de duyururdu diye düşünüyorum.

Alemin kralı geliyor.

Fakir marcelosu
Screenshot_20210209-013046_Twitter.webp

Sözleşmesi biten bir sürü kaliteli sol bek ve stoper var sezon sonu için bu iki mevkiyi bedavaya getirsek süper olur

Saracchi ile olmaz sürekli sakatlanan adama yatırım yapılmaz, dönsün köyüne

Moreno veya Amavi ‘den birini alsak çok karlı olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yairo Moreno ve Nicolas De La Cruz kesinlikle gelmeli, Cruz olmazsa sezon sonu Evander'e çökmek lazım Gedson'un yanına bu tarz bir oyun kurucu 8 numara alınmalı

Fatih Terim, uzun yıllar Galatasaray formasını taşıyacak, milli takım forması giyebilecek ve Avrupa'ya transfer olabilecek çapta yetenekleri sarı kırmızılı takıma kazandırmak olduğunu yineliyor. İşte Fatih Terim ve scout heyetinin radarındaki Türk genç yetenekler:

Enis Destan,
Gökdeniz Bayrakdar
Batuhan Kör
Bünyamin Balcı
Ozan Koç
Atakan Çankaya
Doğukan Sinik
Fatih Kurucuk
Gökhan Altıparmak
İsmail Çokçalış
Furkan Balaban

Emrebölez şimdi copy paste yapıp almıştır bu listeyi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'da yıllık 850 bin Euro'ya oynayan Marcao ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Muslera, yeni sözleşme imzalayacak.

🤝 Her iki futbolcuyla da görüşmelere başlayan yönetim; Marcao'ya zam yapacak, Muslera ise maaşında indirime gidiyor. (@Metin_Karabas)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'da yıllık 850 bin Euro'ya oynayan Marcao ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Muslera, yeni sözleşme imzalayacak.

🤝 Her iki futbolcuyla da görüşmelere başlayan yönetim; Marcao'ya zam yapacak, Muslera ise maaşında indirime gidiyor. (@Metin_Karabas)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Luyindama?

Mehmet özcan a sporda simdi ffp 2022 de bitiyor dedi. +1 yil girdi mi!

Mehmet özcan a sporda simdi ffp 2022 de bitiyor dedi. +1 yil girdi mi!
Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.
Bu avrupa kupa listesi

Galatasaray, 2017/18 sezonu için azami 50 milyon euro, 2018/19 sezonunda azami 20 milyon euro, 2019/20 sezonunda azami 10 milyon euro açık vermeyi taahhüt etti

Bir de 21/22 itibariyle diyor. Yani mayistan sonra iste

Zaten 2022 de bitiyor. Bu sene sattığın kadar al bitecek aksi bir durum olmazsa ama denk bütçe devam edecek
Hayir. 2021/2022 de Uefays oyuncu liste yazma Kisiltlamasi kalkiyor. Yoksa ben mi yanlis biliyorum. Ki 21/22 sezonu diyor. Yani mayistan sonra iste

"For the seasons 2018/19, 2019/20 and 2020/21, the Club accepts a calculated restriction on the number of new registrations it may include within its List A for the purposes of participation in UEFA club competitions. This calculation is based on the Club’s net transfer position in each respective registration period covered by the Settlement Agreement.

For the season 2021/22 the limitation is conditional and will only apply if the Club does not comply with the operational and financial measures of the Settlement Agreement"

3 sezon boyu sartlara uyarsan, 21/22 sezonu icin +/- 0 transfer harcamasi kalkiyor diye anladim ben.

Hayir. 2021/2022 de Uefays oyuncu liste yazma Kisiltlamasi kalkiyor. Yoksa ben mi yanlis biliyorum. Ki 21/22 sezonu diyor. Yani mayistan sonra iste

“Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır.” (Alıntı)
Önümüzdeki sene Beşiktaş’ın anlaşması gibi inceleme altında olacağız. Eğer başarılı olursak inceleme kalkmıştır şeklinde bir mesaj yayınlanıyor. Yani her türlü 21/22 de mali yönden inceleneceğiz ama yaptığımız 3 anlaşmadan UEFA ile yaptığın sattığın kadar al, UEFA liste kısıtı anlaşmaları bitiyor. Yaptığımız 3. anlaşma olan denk bütçe devam ediyor.
“Şirketimiz, 2017/18 sezonu için azami 50 Milyon Avro ve yapılandırma sezonlarını içeren 2018/19 sezonu için azami 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için azami 10 Milyon Avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
Şirketimiz, 2021/22 izleme periyodunda (2017/18, 2018/19, 2019/20 ve 2020/21 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.” (Alıntı)

4 sene boyunca toplam -80 milyon Euro hakkımız var. Özbek dönemi -35 civarı yapmıştık. Diğer 3 dönemin toplamı başabaş gelmişti galiba. Dolayısıyla bu sene -45’i aşmadığımız durumda bir teknik olarak bir sıkıntı olmuyor ama -45 yaparsanda ekonomiyi düzelttiğini gösteremiyorsun. Çünkü iyiye giderken bir anda -45 yapmış oluyorsun ama pandemi olduğu için bunu bir tolerans olarak kullanırız muhtemelen. 2021-2022 sadece izleme süreci devam eder. Bununda belli bir kısıtı yok ama sürdürülebilir olduğunu göstermen gerekiyor. Dursun Özbek dönemi gibi bir dönem geçirmemek lazım çünkü o zamanda ffp anlaşmamız vardı ve biz uymamıştık. Ondan sonra kırmızı ışıkta geçmediğin sürece bir inceleme olmuyor.

Zaten 2022 de bitiyor. Bu sene sattığın kadar al bitecek aksi bir durum olmazsa ama denk bütçe devam edecek
Doğru bilgi bu.

Lakin zarar edeceğimiz kesin, Uefa pandemi dolayısıyla esnek davranıyor bu konuda. Yazın yüksek ihtimalle kalkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt