Kaan Yaman
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 504
- 506
- 588
Galasevgisi sezon sonu için anlaşılan bir oyuncu yok demiş. Anlaşma olsa fener Osayi açıklamıştı, bizimkiler de duyururdu diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrebölez şimdi copy paste yapıp almıştır bu listeyi.Fatih Terim, uzun yıllar Galatasaray formasını taşıyacak, milli takım forması giyebilecek ve Avrupa'ya transfer olabilecek çapta yetenekleri sarı kırmızılı takıma kazandırmak olduğunu yineliyor. İşte Fatih Terim ve scout heyetinin radarındaki Türk genç yetenekler:
Enis Destan,
Gökdeniz Bayrakdar
Batuhan Kör
Bünyamin Balcı
Ozan Koç
Atakan Çankaya
Doğukan Sinik
Fatih Kurucuk
Gökhan Altıparmak
İsmail Çokçalış
Furkan Balaban
![]()
Galatasaray'da yıllık 850 bin Euro'ya oynayan Marcao ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Muslera, yeni sözleşme imzalayacak.Galatasaray'da yıllık 850 bin Euro'ya oynayan Marcao ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Muslera, yeni sözleşme imzalayacak.
Her iki futbolcuyla da görüşmelere başlayan yönetim; Marcao'ya zam yapacak, Muslera ise maaşında indirime gidiyor. (@Metin_Karabas)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekstra bir durum olduğunu sanmıyorumMehmet özcan a sporda simdi ffp 2022 de bitiyor dedi. +1 yil girdi mi!
Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.Mehmet özcan a sporda simdi ffp 2022 de bitiyor dedi. +1 yil girdi mi!
Mehmet özcan a sporda simdi ffp 2022 de bitiyor dedi. +1 yil girdi mi!
Bu avrupa kupa listesiŞirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.
Hayir. 2021/2022 de Uefays oyuncu liste yazma Kisiltlamasi kalkiyor. Yoksa ben mi yanlis biliyorum. Ki 21/22 sezonu diyor. Yani mayistan sonra isteZaten 2022 de bitiyor. Bu sene sattığın kadar al bitecek aksi bir durum olmazsa ama denk bütçe devam edecek
Hayir. 2021/2022 de Uefays oyuncu liste yazma Kisiltlamasi kalkiyor. Yoksa ben mi yanlis biliyorum. Ki 21/22 sezonu diyor. Yani mayistan sonra iste
Doğru bilgi bu.Zaten 2022 de bitiyor. Bu sene sattığın kadar al bitecek aksi bir durum olmazsa ama denk bütçe devam edecek