Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Yedlin-Ferro-Marcao-Yarro
Gedson- Florentino-Uçan-Alioski
Mostafa-Diagne

var bi hayalimiz..

EusInizWQAQJFPC

Beindeki rezaleti yeni görüyorum...onyekurunun pozisyona Penalti değil demek için 40 takla attılar..Pozisyon bize olunca ligdeki standartlara göre değil de kendi kafalarındaki sisteme göre hemen genelleme yapıyorlar..Yok normalde böyle olmalı şöyle olmalı ben vermezdim ulan senin skm fikirlerini napalim sen kurala göre konuşacaksın.. adam ayağının ucuyla milim topa dokunmuş top yine onyekurunun önünde kalıyor ama devamında adamın asiline vurup topu almasını engellemis..adamlar A ya B demek icin gotunden soluyor resmen..

Beyefendiler luyindamanin pozisyona kırmızı dediler lutfedip

taylanla marcaoyu sat teklif gelirse 22-23 e ffp de bitiyor mis gibi kadro kurulur

ilk iş beleş berg ve alioski nefis,gedsonu bi yıl daha tut

salihle m.özcan iyi yerli alternatif olur

bir de yardırıp giden delici sağ açık of of iyi hamleler yaparsak dehşet 11 kurulabilir

15 maçımız kaldı, üç gruba ayirirsak;

İlk 5 maç çok çok önemli. Rakiplerin bu süreçte puan kaybı yüksek olasılıkta maçları olacak çünkü.
Bizim 3 iç saha (Erzurum, Sivas, Rize), 2 deplasmanımız (Ankaragücü, Kayseri) olacak bu süreçte. Çok çok önemli bu seride kesinlikle puan kaybetmememiz lazım. 5*3=15 yapacak rahatlıkla gücümüz var.

İkinci 5 maçımız ilk gruba göre çok net daha zor. İlk 5'lide hata yapmazsak, ikinci 5 maçlık grupta hata yapma lüksümüz olacak. O yüzden ilk 5 maç çok önemli.

3. 5'li grubun ise ilk 3 maçı önemli. Son iki maçımız muhtemelen düşmeyi garantilemiş Denizli ile deplasmanda, son maçımız ise içeride Malatya ile olacak. İş oralara kalırsa çok büyük problem olmaz.

Özet olarak, şampiyonlugun şifresi önümüzdeki ilk 5 maç abiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt