Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Oğulcan'ı araya vermemek lazım, tamam hiçbir zaman öyle slalom yaptığını takım alıp sırtladığını izleyemeyiz belki ama sahada olduğu her an Galatasaray için elinden geleni yaptığına inanıyorum

Emre Kılınç'lar Arda'lar Onyekuru'lar Feghouli'ler hatta Babel'ler hepsini sağ kanat denedik ama bu adamlar ile olmayacağı belli sağ kanatta oynayabilecek 2 adam var birisi Kerem diğer Oğulcan benim gözümde

Feghouli'nin sahadaki varlığı çok önemli tabii ki onun oyun aklı ve hücumdaki pozisyon bilgisi belki de takımda 2. bir alternatifi yok ama sağ kanat mı ? sadece santra vuruşu yapılırken sağ kanat gibi

Şu Oğulcan'ı araya vermemek lazım, tamam hiçbir zaman öyle slalom yaptığını takım alıp sırtladığını izleyemeyiz belki ama sahada olduğu her an Galatasaray için elinden geleni yaptığına inanıyorum

Emre Kılınç'lar Arda'lar Onyekuru'lar Feghouli'ler hatta Babel'ler hepsini sağ kanat denedik ama bu adamlar ile olmayacağı belli sağ kanatta oynayabilecek 2 adam var birisi Kerem diğer Oğulcan benim gözümde

Feghouli'nin sahadaki varlığı çok önemli tabii ki onun oyun aklı ve hücumdaki pozisyon bilgisi belki de takımda 2. bir alternatifi yok ama sağ kanat mı ? sadece santra vuruşu yapılırken sağ kanat gibi
Feg sağ iç oynatalım
Emre - Gedson da dönüşümlü olarak sol iç tarafta oynasınlar şimdilik

Rasim: Sinan abi her hafta santroforler kadikoyde gol atip kayiyorlar ya.. saha mafoldu..

ulan rasim yarildim resmen

Niye kalamıyoruz ya

Midtlandla Slavia eleme maçı oynadı bu sene, eskisinden daha kolay kalmak.

İskeleti sağlam takım olsa her şey olur, ŞLden vazgeçmemek lazım; başka türlü seviye yükseltemeyiz ne oyuncu için ne de takım için.
Keşke olsa ama istikrar çok önemli oda bizde var mı meçhul

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi:

2.50 Galatasaray

2.50 Fenerbahçe

3.00 Beşiktaş

11.0 Trabzonspor

Gedson Fernandes ‘in sakatlığı konusunda bir sorun yok..
Feghouli, Erzurumspor maçı kadrosunda olacak.. Falcao’nun son durumuna göre hoca karar verecek..
Saracchi’nin yerine sezon sonu için bir sol bek bakılıyor..[ @kadircetincali ]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt