GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o maçlar rezaletti yav. Yok takım daha hazır değildi, yok birbirleriyle uyum sorunu vardı falan diye de klişelerle geçiştirilecek maçlar değildi bence.

ilk haftalar için hoş görülebilecek maçlardı bence

özellikle seferovicin etkisizliği de çok belimizi kırdı hücumda o maçlarda

sen 3 pozisyon yakaladık net kaçırdık diyorsun doğru ama ben diyorum ki ümraniye maçını giresun maçını galatasarayın 3 net pozisyonla geçmesi anormal

tabiki o 3ten 1ini atsak çok farklı olabilirdi ama 3 çok çok az ki bazıları üretilmiş pozisyon bile değildi

mesela paşa ve konya maçındaki pozisyonlar ile ilk 3 maç bir mi?

konya gibi takıma bile ümraniye giresun maçlarından daha fazla pozisyona girmeyi nasıl açıklarız o zaman
Takımın alışması ile. İlk maçlarda da topu oralara getiriyorduk ama oyuncular birbirini tanımadığı için kaç kere koşu atacak sanıp öne atılan yada koşu atılırken arkaya atılan top vardı. Oyuncular birbirine alıştıkça bunlar azalıyor doğal olarak. Hala atak sonuçlandırma da eksiklerimiz var mesela bunun da şu an nedeni ekstra işler yapmaya çalışılması bazı yerlerde biraz daha basit oynamayı başarabilirsek çok daha tehlikeli olacağız. Konya maçında golü attıktan sonra pozisyonlarda biraz daha basit oynasak 2-3 gol gelebilirdi mesela.

bazı maçlarda torreira'nın önüne berkan ve oliveira'yı koyup 4-3-3 yapsak ya da oliveira'yı bu ikilinin önünde 8-10 numara gibi kullansak nasıl olur acep

kanada bir yabancı atma opsiyonu da oluşur.

rashica'nın iyi performans vermesi halinde kanatlarımıza farklılık katabileceğine inanıyorum.

bazı maçlarda torreira'nın önüne berkan ve oliveira'yı koyup 4-3-3 yapsak ya da oliveira'yı bu ikilinin önünde 8-10 numara gibi kullansak nasıl olur acep

kanada bir yabancı atma opsiyonu da oluşur.

rashica'nın iyi performans vermesi halinde kanatlarımıza farklılık katabileceğine inanıyorum.
Ben dunden beri 3 defa yazdim bunu abi

Takımın alışması ile. İlk maçlarda da topu oralara getiriyorduk ama oyuncular birbirini tanımadığı için kaç kere koşu atacak sanıp öne atılan yada koşu atılırken arkaya atılan top vardı. Oyuncular birbirine alıştıkça bunlar azalıyor doğal olarak. Hala atak sonuçlandırma da eksiklerimiz var mesela bunun da şu an nedeni ekstra işler yapmaya çalışılması bazı yerlerde biraz daha basit oynamayı başarabilirsek çok daha tehlikeli olacağız. Konya maçında golü attıktan sonra pozisyonlarda biraz daha basit oynasak 2-3 gol gelebilirdi mesela.

tamam işte ben de onu diyorum ilk maçlarda çeşitli sebeplerden yeterince üretemiyorduk ama aynı zamanda az bulduklarımızı da bitiremiyorduk

seferovic çok etkisizdi o etken oldu, takımın yeni olması çok etken oldu, kanatları iyi kullanamıyorduk o etkendi ki hocanın en güzel müdahalesi buraya oldu iki beki çıkarmak yerine birini geride bırakıp boeyi iyice öne atması çok etkili oldu

bütün bunlar bence ilk 3 maç sonrası ile ilk 3 maçı açıklayan etmenler

son 3 maçtır mesela üretkenliğimiz çok çok iyi seviyede

yine bitiremediğimiz anlar oluyor ama daha çok ürettiğimiz için sonunda 2 ve üstü gol bulabiliyoruz

o maçlar rezaletti yav. Yok takım daha hazır değildi, yok birbirleriyle uyum sorunu vardı falan diye de klişelerle geçiştirilecek maçlar değildi bence.
Hiç bir şekilde rezalet değildi, Ümraniye maçının ilk yarısı hariç. O maçların hepsinde oyunun hakimi sendin hakemler senin 3 veya 4 tane penaltını vermemişti. Pozisyon sonuçlandırma da ciddi sıkıntı yaşıyordun oyuncular birbirini tanımadığı için ama oyun hakimiyeti hep sendeydi.

Yunus ve kerem neyse de emin bayram,yusuf demir icin biraz sabirli olun.yusuf zaten cosacak belli de,emin icinde cok erken

Hiç bir şekilde rezalet değildi, Ümraniye maçının ilk yarısı hariç. O maçların hepsinde oyunun hakimi sendin hakemler senin 3 veya 4 tane penaltını vermemişti. Pozisyon sonuçlandırma da ciddi sıkıntı yaşıyordun oyuncular birbirini tanımadığı için ama oyun hakimiyeti hep sendeydi.

oyunun hakimi ol zaten bi zahmet. O rakip takımların ana felsefesi de kendilerinden büyük takımlara karşı böyle, kapasiteleri de o kadar. Topu verir ayağına, hatalarından doğacak fırsatları değerlendirir. Hakem işine hiç girmiyorum orası ayrı dünya. Kötüydük o maçlarda, ha sen iyiydik dersin olabilir ben buna katılmıyorum

ilk haftalar için hoş görülebilecek maçlardı bence

özellikle seferovicin etkisizliği de çok belimizi kırdı hücumda o maçlarda
seferovic fenasal sıçışlardaydı zaten direkt 1 kişi eksik başlıyorduk hücumda, keremi de eklerim buna ilk maçlarda yoktu sahada. 3 yerli zırvası olmasa keşke de rashica alsa formayı

seferovic fenasal sıçışlardaydı zaten direkt 1 kişi eksik başlıyorduk hücumda, keremi de eklerim buna ilk maçlarda yoktu sahada. 3 yerli zırvası olmasa keşke de rashica alsa formayı

bu kadar yeni oyunculu yen, hocalı takımlarda olur bunlar

1996 da 2011 de 2017nin yaz ayları da böyleydi

bence üzerine koyarak giden biziz ve zor maçları birer birer eksiltiyoruz

hoca da oyuncular da daha iyi olacaktır

tamam işte ben de onu diyorum ilk maçlarda çeşitli sebeplerden yeterince üretemiyorduk ama aynı zamanda az bulduklarımızı da bitiremiyorduk

seferovic çok etkisizdi o etken oldu, takımın yeni olması çok etken oldu, kanatları iyi kullanamıyorduk o etkendi ki hocanın en güzel müdahalesi buraya oldu iki beki çıkarmak yerine birini geride bırakıp boeyi iyice öne atması çok etkili oldu

bütün bunlar bence ilk 3 maç sonrası ile ilk 3 maçı açıklayan etmenler

son 3 maçtır mesela üretkenliğimiz çok çok iyi seviyede

yine bitiremediğimiz anlar oluyor ama daha çok ürettiğimiz için sonunda 2 ve üstü gol bulabiliyoruz
Benim sitemim zaten bu şekil eleştirilere değil ama rezaletti diyorlar mesela tamamen abartı. Oyunun hakimiyetinin sende olduğu bir maç rezalet olamaz. Rezalet geçen sene Konya'yı 1-0 yendiğimiz maç gibidir mesela bilmem hatırlar mısın? Erken gol bulmuştuk ama o golden sonra Konya inanılmaz bir baskı kurmuş biz neredeyse hiç karşılık verememişdik.

Son düzenleme:
bu kadar yeni oyunculu yen, hocalı takımlarda olur bunlar

1996 da 2011 de 2017nin yaz ayları da böyleydi

bence üzerine koyarak giden biziz ve zor maçları birer birer eksiltiyoruz

hoca da oyuncular da daha iyi olacaktır

aynı fikirdeyim, bence kolay bi şampiyonluk alacağız bu sezon. ben bu fikstürü ilk gördüğümde sezon başlamadan bitti diye düşünmüştüm. Giresun maçını kazansaydık eğer ortaya çıkan tabloya bak, bundan daha iyi başlangıç olamaz zaten. Bence şampiyon belli

Ilk 3 hafta takim iyi degildi dogru ama rakip takimlar kötü oynamalarina ragmen mac kazandiklarinda kötü oynayip da kazanmak önemli sampiyonluk yarisinda bu tarz maclari biz kazanamiyoruz diyenler oluyordu

Okan hoca da söyledi bunu zaten

Trabzon macindan itibaren güzel futbol oynamaya basladik,oyun kurulumunda bir planimiz oldu (Pva’yi sol stoper ve dönen toplari toplamak icin 6 da kullanmak)

Kesinlikle iyi yolda oldugumuzu düsünüyorum ve görüyorum,takim isik veriyor

Haftalar ilerledikce degisik formasyonlar da görecegiz,hoca bunu basaksehir de defalarca yapti

Güvenin ve sabredin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt