GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikli olarak çözmemiz gereken sorun rakiplerin çok fazla hücum fırsatı yakalaması

bu kadar rahat hücum fırsatı vermeye devam edersek bir noktada elek olacağımız bir maç denk gelir.

Benim sitemim zaten bu şekil eleştirilere değil ama rezaletti diyorlar mesela tamamen abartı. Oyunun hakimiyetinin sende olduğu bir maç rezalet olamaz. Rezalet geçen sene Konya'yı 1-0 yendiğimiz maç gibidir mesela bilmem hatırlar mısın? Erken gol bulmuştuk ama o golden sonra Konya inanılmaz bir baskı kurmuş bir neredeyse hiç karşılık verememişdik.

benim alıntıladığın ilk mesajda kastım da sen değildin zaten

aynı fikirdeyim, bence kolay bi şampiyonluk alacağız bu sezon. ben bu fikstürü ilk gördüğümde sezon başlamadan bitti diye düşünmüştüm. Giresun maçını kazansaydık eğer ortaya çıkan tabloya bak, bundan daha iyi başlangıç olamaz zaten. Bence şampiyon belli
Kolay bir şampiyonluk alacağımızı hiç düşünmüyorum. Fener ve Trabzon'da geliştirecektir oyununu yine bence şu an bizden de iyi ve hazır olan bir Başak var ki şu an bence en hazır takım. Bu sene hakemler düzelirse zevkli bir lig görebiliriz. Ama hakemler bu güzel olabilecek ligi bok ediyorlar şu ana kadar.

Seneye ilkay hamlesi çok önemli aslında bunsen alabilseydik mertensi solda oynatıp ilkay ve Sergio iki sekiz olarak oynardı hem orta saha sorunu hem de Kerem için müthiş bir çözüm olurdu.

Kolay bir şampiyonluk alacağımızı hiç düşünmüyorum. Fener ve Trabzon'da geliştirecektir oyununu yine bence şu an bizden de iyi ve hazır olan bir Başak var ki şu an bence en hazır takım. Bu sene hakemler düzelirse zevkli bir lig görebiliriz. Ama hakemler bu güzel olabilecek ligi bok ediyorlar şu ana kadar.

dün kereme çıkan sarı pozisyonunu yakından gördüğü halde utanmadan çıkardı kartı

öncelikli olarak çözmemiz gereken sorun rakiplerin çok fazla hücum fırsatı yakalaması

bu kadar rahat hücum fırsatı vermeye devam edersek bir noktada elek olacağımız bir maç denk gelir.
Bunun Emin Bayram ile direk alakalı olduğunu düşünüyorum. Pozisyon hatası yapıyor, normalde biz ataktayken Abdülkerim takip hücumcunun yakınında pozisyon alıyordu ve havadan gelen toplara kafa ile vurarak veya rakip oyuncuyu döndürmeyerek bazen de faulle rakibin geçiş yapmasını hücumunu engelliyor topları geri kazanmada ekstra iş yapıyordu. Emin bunları yapamadı özellikle pozisyon alma ve hava toplarında bu da rakibe daha fazla geçiş şansı verdi. Yine de Emin'e verilen şanslar doğruydu önceden göremediğimiz özlediğim hareketlerdendi genç oyuncuya şans vermek. Genç hata yaparak öğrenecek bazen de aynı Ozan gibi.

dün kereme çıkan sarı pozisyonunu yakından gördüğü halde utanmadan çıkardı kartı
Faul bile yoktu orda ben siddetli itirazdan kart gordu sandim hatta o kadar degildir dedim.

Bi de 2. Yari atilan uzun topta cebrailin dustugu pozisyona kereme 2. Sari cikmaliydi falan demis gerizekali rakip muhabirler vs.

Konya ve Akbil yaklaşık 1.5.yildir birlikte oynayan beraber oynamaya alışmış 2 takım ,haliyle şuan ligin en sağlam takım olma görüntüleri ikisinde

Hull City ciddi çok kötü takım. Kazandığı bir maçı da izlemiştim rakipleri dünyaları kaçırmıştı.

pva paşam maldivlere dogru yola cıkmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt