Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.202
- 2.882
- 2.088
Bu yazdiklarina katilmamak cok guc. Ben de Okan hocaya sabir gosterelim diyordum ancak daha ne kadar zamana ihtiyaci var bu takimin?Biz böyle futbol oyniyacaksak ne diye bu kadar pahali transferler yaptik? Yani cidden bu kadronun hakki bu oyun mu?
Yeni gelenler haydi bir nebze hazir olmayabilir ama eskiler neden kosacak hali yok? Lig basladigindan beri neredeyse gecen yil sampiyon olan kadro ile oynadimiz halde takim berbat futbol oynuyor.
Bunlar hep futbolcularin sucumu yoksa bunlari hazirliyamiyan ve oynatamiyan hocanin mi? Bosuna daha iyi futbol beklemeyin , gecen sezon nasil bireysel katkilar ile sampiyon olduysak bu sene de aynen öyle devam. Bireysel yetenekler gol bulamayinca da puan kayibi geliyor.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadronun potansiyeli 100 birim ise 25 birim verim alamiyoruz.
Ayrica Galatasaray bir set oyunu takimidir. Onde pres yapip cok hizli gecis ataklari yapacaksan da kadron buna uygun olmali. Ya hoca kendini degistirecek ya da yonetim onu degistirecek.
Gecen sene Icardi gibi bir ozel yetenek olmasa hayatta sampiyon olamazdik.
Durumumuz umutsuz degil ancak Okan hocanin sorunu gorup cozum bulmasi gerekiyor. Bu oynadigimiz sacma sapan oyunda israr ederse kendi sonunu hazirlar.