GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz böyle futbol oyniyacaksak ne diye bu kadar pahali transferler yaptik? Yani cidden bu kadronun hakki bu oyun mu?

Yeni gelenler haydi bir nebze hazir olmayabilir ama eskiler neden kosacak hali yok? Lig basladigindan beri neredeyse gecen yil sampiyon olan kadro ile oynadimiz halde takim berbat futbol oynuyor.

Bunlar hep futbolcularin sucumu yoksa bunlari hazirliyamiyan ve oynatamiyan hocanin mi? Bosuna daha iyi futbol beklemeyin , gecen sezon nasil bireysel katkilar ile sampiyon olduysak bu sene de aynen öyle devam. Bireysel yetenekler gol bulamayinca da puan kayibi geliyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yazdiklarina katilmamak cok guc. Ben de Okan hocaya sabir gosterelim diyordum ancak daha ne kadar zamana ihtiyaci var bu takimin?

Bu kadronun potansiyeli 100 birim ise 25 birim verim alamiyoruz.

Ayrica Galatasaray bir set oyunu takimidir. Onde pres yapip cok hizli gecis ataklari yapacaksan da kadron buna uygun olmali. Ya hoca kendini degistirecek ya da yonetim onu degistirecek.

Gecen sene Icardi gibi bir ozel yetenek olmasa hayatta sampiyon olamazdik.

Durumumuz umutsuz degil ancak Okan hocanin sorunu gorup cozum bulmasi gerekiyor. Bu oynadigimiz sacma sapan oyunda israr ederse kendi sonunu hazirlar.

şunu söyleyeyim, bizim takımlara tempo futbolu çok ters geliyor alışık olmadığmız için, yani tempolu sürekli bindiren,araya koşu atan bir sistem oynarsak ligin içinde geçeriz aslında
Eskiden "bizim takimlar" dendiginde bunun bir anlami vardi. Gunumuzde en az 8 yabanci oyuncuyla oynuyoruz ve bu rakam Avrupa maclarinda 11'e kadar cikabiliyor.

Genelde takimimizda "bizim" diyebilecegimiz en buyuk etken yerli teknik direktordur.

Ligimizdeki diger takimlar tempolu oynamiyor diye biz de oynamiyorsak en buyuk sacmalik olur.

Benim fikrim ulkemizdeki antrenman kalitesinin dusuk olmasi. Tabi ki basina kapali antrenmanlari izleyemiyoruz ancak YT'da izleyebildigimiz antrenmanlar cok sacma gozukuyor.

PL takimlarinin antrenmanlarini izleyenler varsa bu konudaki yorumlarini okumak isterim.

Buradaki bazı yorumları görünce gözlerime inanamıyorum.

Acayip doyumsuz bir taraftar grubu oluştu. Vasatlığa ceza kesmekle doyumsuzluk ayarını tutturamadık. bir oyuncu bir hareketle kral oluyor, diğer hafta bir hareketle çöp.

Buradaki bazı yorumları görünce gözlerime inanamıyorum.

Acayip doyumsuz bir taraftar grubu oluştu. Vasatlığa ceza kesmekle doyumsuzluk ayarını tutturamadık. bir oyuncu bir hareketle kral oluyor, diğer hafta bir hareketle çöp.
her sene 10 adam gitsin 10 adam gelsin de

sonra niye brugge kadar top oynayamıyoruz

bu işin isimlerle olmadığını bakalım ne zaman anlayacak bu zihniyet, tahminim 2057 civarı

Dün şampiyonlar liginin özetlerini izledim onların oynadığı futbol ise bizim oynadığımız ne 😟

Brighton kesin b takimiyla cikmistir. Ingiliz takimlar ueli takmiyor yav

Bence ondan değil, maçı izlemedim ama Avrupa tecrübesi bambaşka bir şey, Newcastle da yaşadı ki Newcastle büyük bir kulüptür ama senelerdir Avrupa'da yoklardi, bu tip kulüpler 3 günde maç oynamaya bile aliskin değiller, Leipzig falan ilk yillarinda döküldü

s-f92a47cf116532ef9f8bba3b59cba7eac10d7f21.gif
Bir şey gerçekleşmedikçe o şeyin gerçekleşme ihtimali artacaktır heis

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar neden bizim takımlarımızın koşu mesafesi düşük neden akıcı oynayıp pas yapamıyorlar biliyor musunuz?

belki de cevabı biraz kendiniz de aramanız lazım

hocayı eleştirelim zaten ama onu bir kenara koyup düşünelim

arkadaşlar o adamları izlerken farkediyor musunuz oyuncular birbirine ne kadar yakın

futbol böyle bir oyun hücumda da savunmada da birbirine yakınlaşacaksın

ve futbol yetenekle filan oynandığı kadar özveri ile de oynanıyor

ama bizim taraftarımız veya genel olarak türk futbol seyircisi özverili adamı sevmiyor

o yüzden rashicayı karikatür konusu yapıyor, berkanı yuhalıyor..

oysa futbol bir denge işi kaliteli ayaklar dahi özveri gösterecek

türkiyeye gelen üst düzey oyuncular yeterince fiziki kalitede gelmiyor veya yeterince özverili oynamıyor

mesela kaç taneniz @Alp Memduh Kalyoncu dışında kadro planlaması hatalı diyebildi

ndombele ziyech zaha vb.. yan yana yazınca herkes mest oluyor ama bu adamlar neden buralara düşüyor sorusunun cevabı duyulmak istenmiyor

tabiki bunlardan 1-2 tanesine ihtiyaç olabilir ve rehabilite edilebilir ama kabul edelim ki bu adamların hepsi aynı anda olmuyor

Herkes kendine gore bir yorum yapmış herşeyden önce adamlar transferi zamanında yapıyor bizim gibi son dk transfer yapmıyorlar ayrıca bu takımın zamana ihtiyacı XXL olduğu belli gelir gelmez hazır olmayacaklari da belli bizim hazır olmamız 1.5-2 ayı bulur grupta da herşey olabilir enseyi karartmayin Keremin kaçırdığı pozisyonlar gol olsaydi bugün başka şeyleri konusurduk

13 tane Sneijdere sahip kulübümüzün kıymetli taraftarlarına selam olsun

Mübarek cuma günü ulu tanrı 14. Sneijderi almamızı da nasip eylesin inşallah

tüpraş jk stad sponsoru olmuş koçlar olmasa aç kalacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt