Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.202
- 2.882
- 2.088
Bu kadro dogruysa Mertens'in sozlesmede oynatma zorunlulugu falan vardir. Adamin ilk 11 baslamamasi gerektigini mantigi yerinde herkes kabul ediyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF Tahkim Kurulu: "Kayseri Spor Futbol A.Ş.’nin futbolcu Onur Bulut ve Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 11.04.2023 tarih ve E.2023/88 - K.2023/119 sayılı kararına karşı itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen 22.09.2023 Cuma günü saat 14:30'da icra edilen duruşmada Kayseri Spor Futbol A.Ş.’nin vekilli Av. M. Şekip Mosturoğlu, futbolcu Onur Bulut vekilleri Av. Ercan Sevdimbaş ve Av. İpek Palamut, Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. vekilleri Av. Enes Şimşek, Av. Alp Tolga Arcan ve Av. Berkan Boyacı’nın hazır oldukları görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde; dosyada incelemenin devamına, oybirliği ile karar verilmiştir."
O biraz oyuncu profiliyle de alakalı. Kerem barış kanatta olunca sete oturamıyorsun çünkü topu alıp hep ileri gitmek istiyorlar ve pas kabiliyetleri düşük. Zaha ve tete girince kanatlarda iyi sete oturduk ve iyi top çevirdikKopenhag maçında bence iyi oynadık, set oyununda eksiğiz yani bi dominant ft set oyunu hicbi zaman olmadı okan döneminde.
Önde pres, uzun toplar ve geçiş oyunuyla net pozisyonlar bulduk, ilk yarı 3 olabilecek maç, 2 tane çok basit kaleci hatasıyla 0-2 ye geldi. Ara ara oyundan dusmemiz çok normal bu seviyede ama o golleri yememeliydik.
Bireysel hata yapmasak 3-0 4-0 kazanabilecegimiz bi macti bence kopenhag maçı.
Oynatmaya çalıştığı şeye en uygun 10 numara Mertens. Ama atladığı şey Mertens'in artık 45 dakikalık, tercihen 2. devre oyuncusu olduğu. Yani ısrarla oyun planını revize etmek yerine saplantisina takılıp gidecek. Eminim Mertens kendisi dahi 11'de çıkmak istemiyordur basak'a.Bu kadro dogruysa Mertens'in sozlesmede oynatma zorunlulugu falan vardir. Adamin ilk 11 baslamamasi gerektigini mantigi yerinde herkes kabul ediyordur.
Merak ettim tam olarak neden yabanciya hayir? Hani desem mecburi yerli sayisi 8, yabanci sayisi 3 olacak ilk 11 de cok haklisin ama tam tersi burda yerli hocanin tam olarak avantaji nedir yabanciya göre? Yanlis anlama elestiri ne degil cidden merak ettim düsünceni.Oynanan futbolu hic begenmiyorum ama yabanci serbest olmadan yabanci teknik direktor de istemiyorum.
Zaha ve tete de sürekli kanattan denedik orta sahada top çevirip sürklase eden bi oyun yapımız yok, sneijder, hamit, melo olsun engin baytar olsun bu işi iyi yapan adamlardı. Bu okan hocanın tercih ettiği oyun yapısı ve oyuncu yapısıyla da alakalı.O biraz oyuncu profiliyle de alakalı. Kerem barış kanatta olunca sete oturamıyorsun çünkü topu alıp hep ileri gitmek istiyorlar ve pas kabiliyetleri düşük. Zaha ve tete girince kanatlarda iyi sete oturduk ve iyi top çevirdik
1 - sence gelen yabanci Icardi'ye taviz verir mi?Merak ettim tam olarak neden yabanciya hayir? Hani desem mecburi yerli sayisi 8, yabanci sayisi 3 olacak ilk 11 de cok haklisin ama tam tersi burda yerli hocanin tam olarak avantaji nedir yabanciya göre? Yanlis anlama elestiri ne degil cidden merak ettim düsünceni.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mertens bizim için önemli oyuncu pres dışında hucumla bağlantıyı kuruyor yalnız hoca bu adamı 20li yaşlarda gibi her maç oynatıyor ve yıpratıyor sakatlanirsa eğer nasıl bir açıklama yapar merak ediyorum