Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.508
- 58.774
- 3.383
Bir bok olmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo golü çıkarmış istemeden. Yalnız kısa sürede Baran Halil'den daha etkili oldu en azından ceza sahasında olarak oraları karıştırdı. Halil yerine kendisine şans versek daha iyi olur gibi sanki.Bir kez olsun top niye sevmedin Abdülkerim orada olmasa gol giriyormuş.
![]()
Baranı bende beğendim bir tanede soldan içeri çok güzel çıkardı şu kupa maçları bu hafta içi olsaydı muhtemelen görürdük ama 90 dakikada nasıl olur emin değilim.Apo golü çıkarmış istemeden. Yalnız kısa sürede Baran Halil'den daha etkili oldu en azından ceza sahasında olarak oraları karıştırdı. Halil yerine kendisine şans versek daha iyi olur gibi sanki.
Gol olsa bile abdulkerim ofsaytta kaleciyi etkiliyor falan diyip iptal ederlerdi bunuApo golü çıkarmış istemeden. Yalnız kısa sürede Baran Halil'den daha etkili oldu en azından ceza sahasında olarak oraları karıştırdı. Halil yerine kendisine şans versek daha iyi olur gibi sanki.
Aynen ben söyleyecektim bunu. Apokerim’e çarpmasa bile ofsayt verirlerdiGol olsa bile abdulkerim ofsaytta kaleciyi etkiliyor falan diyip iptal ederlerdi bunu
19 lig maçında 15 galibiyet almışız.Gs taraftari kafayi yemis
Siz fbli misiniz yaw tek puan kaybinda yok her sey bitti bilmemne
Acayipsiniz gercekten