GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim şampiyonluğu salmış. Bu sezondan ümidinizi kesin

herkes saplama modunu açmış, tüm topçuları, tüm yönetimi, onu bunu küfür kıyamet eleştiriyorlar yine.

az bi sakin. bugün böyle bir maç olabileceği çok belliydi ya. kazanacağımız aklımın ucundan geçmedi, dakikalarca acaba ne zaman gol yiyeceğiz diye bekledim sırf bunun için izlemeye devam ettim.

desteğe devam, olur böyle

Beraberlik zat3n beklenen bi skor. Hatta TS karsisinda da puan kaybi muhtemel. Kalan maclari almak zorundasin. Sonra sabredip bekleyecen.

Yönetim bazında neler oluyor biri çıkıp açıklasın, takım, hedefler ve tff hakkında açıklama yapılması lazım, ne bu sessizlik

Maç sonu duygu yoğunluğu normalde fazla uçlarda yaşanıyor. Eksikler dönsün yavaştan toplanalım arada olur öyle.

Bir kez olsun top niye sevmedin Abdülkerim orada olmasa gol giriyormuş harbiden bir şanssızlıkta var.
4u41brh.png

Apo golü çıkarmış istemeden. Yalnız kısa sürede Baran Halil'den daha etkili oldu en azından ceza sahasında olarak oraları karıştırdı. Halil yerine kendisine şans versek daha iyi olur gibi sanki.
Baranı bende beğendim bir tanede soldan içeri çok güzel çıkardı şu kupa maçları bu hafta içi olsaydı muhtemelen görürdük ama 90 dakikada nasıl olur emin değilim.

alper ulusoy veya zorbay küçükten en az biri şikecilerin maçında görev alır.

Şu istatistikleri verileri vs takip edebileceğin bir site var mı ?

Apo golü çıkarmış istemeden. Yalnız kısa sürede Baran Halil'den daha etkili oldu en azından ceza sahasında olarak oraları karıştırdı. Halil yerine kendisine şans versek daha iyi olur gibi sanki.
Gol olsa bile abdulkerim ofsaytta kaleciyi etkiliyor falan diyip iptal ederlerdi bunu

Gs taraftari kafayi yemis

Siz fbli misiniz yaw tek puan kaybinda yok her sey bitti bilmemne

Acayipsiniz gercekten
19 lig maçında 15 galibiyet almışız.
fener'in kazandığı maçları görüyoruz, hakem yönetimlerini görüyoruz.
şampiyonlar ligi oynamışız, bayern-manu-kopenagh maçları oynamışız.
kadıköy deplasmanını oynamışız. adamlar pozisyona bile girememiş.
karşımızda 10 yıldır 10 YILDIR şamp olamamış kuduruk bir güruh var.
sivas deplasmanına çoluk çocuk ile 10 eksik ile çıkmışız. hakem kararlarını da gördük, ona rağmen puanımızı aldık.
ligin ikinci yarısında ağırlıkı evimizde oynayacağız. kendi evinde pozisyona bile girememiş fb'ye karşı.

BUNA RAĞMEN SADECE 2 PUAN GERİDEYİZ.

fb sondan bir önceki hafta içeriye gelecek.

millet geyik mi yapıyor anlamadım ama sıktı bu muhabbet gerçekten.

bu kadar eksik ile şu haftadan itibaren ibre net olarak lehimize dönmüştür.

Uzun süredir yazamadım ama forumu takip ediyorum. Tüm konularda gördüğüm kadarıyla bir moral bozulması mevcut. Beyler rakibimiz uçup kaçıyor ya puan farkı sadece 2. Ve şimdi 1. haftadan 19. haftaya kadar oynanan maçları gözünüzün önüne getirin. Getirdiniz mi ? Hah işte bir bu kadar daha var !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt