GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye kanatlar kerem zaniolo gibi ileriye top taşıyamayan adamlar olacaksa çok çok iyi bir 10 no almalıyız
Seneye Zaniolo kadroda tutulacaksa onun için en doğru rol 2. forvet rolü bana kalırsa. Net bir 10 numara değil o yaratıcılık yok, net bir sağ kanat değil ama çok iyi bir 2. forvet

O defans arkası yaptığı koşularda deliciliği, hayvani fiziği, hızı ve bitiriciliğiyle gerçekten pek durdurulacak bir adam değil bizim ligimizde. Geçen sene Fenerbayçe ye Kayserispor a yaptığı defans arkası koşuyla bulduğu golleri sık sık izleriz

Asıl önemli soru Zaniolo kadroda tutulacak mı? Bana kalırsa en mantıklısı kendisine harcadığımız 15 mil.€ bonservisi getirecek bir takım bulabilirsek satalım ama elde kalacaksa da bu adamdan faydalanmak gerekir

süper kupa tarihini bencede değiştirecekler bizim yönetimde hocada farketmez modunda gibi

ama takvimde hiç boşluk yok nezaman oynatacaklar

en iyi iki oyuncusunun hali hazırda fb'in resmi oyuncusu olan umut nayır ve "rekabet olsun diye" kasımpaşa'nın fener'e bedava verdiği, eski fbli thiam'ın hücum hattında olduğu pendik'in, fb'den puan alabileceğini mi düşünüyorsunuz cidden?

dünkü bahattin şimşek'in bir büyük takımın evinde bir anadolu takımına karşı oynadığı bir maçı nasıl yönettiğini gördünüz. bir de bu akşamki hakemi göreceksiniz. kim olduğunu dahi bilmiyorum ama eminim.

hadi yiyorsa bahattin'in gs-rize maçı gibi yönetsin bakalım bu maçı. torriera'nın pozisyonu gibi bir pozisyon olsa fb ligden çekilir.

iğrenç bir lig, iğrenç bir sezon ya vallahi bu son sezonum bir daha lig mig takip etmeyeceğim.

süper kupa tarihini bencede değiştirecekler bizim yönetimde hocada farketmez modunda gibi

ama takvimde hiç boşluk yok nezaman oynatacaklar
en başından beri yazdım. arabia skandalında sıcağı sıcağına "kupayı %50-50 bölüp iki takıma da verelim" diyip oynatmamalılardı.

o maç için büyük tezgah ayarlamışlardı. emre malok ve erkan engin aynı anda var'da olacaktı.

gs gurmesi olarak söylüyoruz. bu maç oynanmamalı.

en başından beri yazdım. arabia skandalında sıcağı sıcağına "kupayı %50-50 bölüp iki takıma da verelim" diyip oynatmamalılardı.

o maç için büyük tezgah ayarlamışlardı. emre malok ve erkan engin aynı anda var'da olacaktı.

gs gurmesi olarak söylüyoruz. bu maç oynanmamalı.
bence o teklifi yapsalar 2 takımda kabul edebilirdi ama fenerliler şu an gördügüm oynamak istemiyor bizimkiler istiyor gibi
ama esas sorun tff işi itibar meselesıne döktü tepeden emir geldi muhtemelen oynayın diye

takvimde bosluk yokken nasıl oynatacaklar acaba

en iyi iki oyuncusunun hali hazırda fb'in resmi oyuncusu olan umut nayır ve "rekabet olsun diye" kasımpaşa'nın fener'e bedava verdiği, eski fbli thiam'ın hücum hattında olduğu pendik'in, fb'den puan alabileceğini mi düşünüyorsunuz cidden?

dünkü bahattin şimşek'in bir büyük takımın evinde bir anadolu takımına karşı oynadığı bir maçı nasıl yönettiğini gördünüz. bir de bu akşamki hakemi göreceksiniz. kim olduğunu dahi bilmiyorum ama eminim.

hadi yiyorsa bahattin'in gs-rize maçı gibi yönetsin bakalım bu maçı. torriera'nın pozisyonu gibi bir pozisyon olsa fb ligden çekilir.

iğrenç bir lig, iğrenç bir sezon ya vallahi bu son sezonum bir daha lig mig takip etmeyeceğim.
siz hala fb maçı takip ediyor musunuz :d

Bu sene inşallah şampiyon olacağız, ve takip ettiğim son sezon olacak.

Bu ligin, hele hele bu salak korkak başkanlarla filan izlenecek şeyi kalmadı.

Komedi filan da değil artık, organize bir terör örgütü edasında çalışıyorlar, her maç aynı şey göz göre göre olacak iş mi?
Kimse ne oluyor da demiyor.

Alsınlar Fener i seneye ve ondan sonraki 100 sene şampiyon yapsınlar her maç komedi penaltılarla.
Bizim götelek pısırıklar da kibar kibar açıklama yapsın.

Böyle düzenin icine tükureyim, ilk yari hakem.fena degildi üc Dört tane fenerliye sari verdi ne olduysa devre arasi oldu, bütün kararlar fener icun calmaya basladi satilmis hakem.

2010-2011 kalk büyüğün geldi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Olum ne oluyor lan , açık açık şike yapılıyor resmen , yokmu bunun bı cezası falan ?
Resmen şike yaw

Hakem varla telsiz gorüşmesi yaptı penaltıyı verdi bunun kaydı açıklanacak mı açıklanmayacak mı? Ne dediği önemli varda ki süzmenin

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

abi adam bildiğin hakeme "dikkat et buradan çıkamazsın" diyor. ağzını bile kapatmıyor. sen ne diyorsun diyemiyor bile hakem. böyle oyun mu olur?

penaltı pozisyonunda var hakemi çağırmıyor. neden çünkü kayıtlar açıklanacak.

Bunların tek puan kaybetme ihtimali olan maçları haftaya.Orada kaybetmezlerse bizim maça kayıpsız gelirler.Bunu tüm Türkiye biliyor.O yüzden haftaya yeni bir hakem katliamına hazır olun.O da olmazsa iki-üç Trabzon aleyhine karar çıkarıp maçı tatil ettirmeye çalışacaklarına eminim.

Bu maçtan sonra yazmak garip olmuş Ali ama dediğim şey oluyor maalesef. Yanında oynadığı stoperi çok fazla zora sokan birisi Sanchez. Ben stoper olsam asla yanımda oynamasını istemem. Topu iyi kullanabilen oyuncuları olan her takım onun fütursuzca ileri çıkışlarını boşa düşürüp Nelsson ile forvet oyuncularını baş başa bırakıyor.

Dünkü maçta bile Ghezzal'ın pozisyonunda yine ortalarda yok. Adam paylaşımını Nelsson ve Köhn en efektif şekilde yapmaya çalışmış ama mecbur kaymalardan dolayı Ghezzal boşa düşmüş. Eksiklerini söylemek bence çok normal bir şey. Dün yine 3-4 tane çıkarken basit pas hatası yaptı birisi kaleye girse Gümrük maçındaki gibi neler yaşanırdı kim bilir? Klasik maç sonu övgüler gelince herkes yine o yöne kaydı...
Uzun süre girmediğim için girince alıntılara cevap verebiliyorum zamanlama olarak bir hedefim yok yani. Sanchez yanında oynadığı stoperleri aldığı risklerle zora soksa da atletizmi, ayakları, havada üstünlüğü vs. ile de rahatlatıyor

İş davinson oynadı, Berkan stoper oynadı gibi şeylerden çıkmıştır

1710095645646.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt