Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.877
- 15.353
- 2.433
5 yaşındaki çocuk 10 yaş gençleşmiş hohahahah
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yaşındaki çocuk 10 yaş gençleşmiş hohahahah
Seneye Zaniolo kadroda tutulacaksa onun için en doğru rol 2. forvet rolü bana kalırsa. Net bir 10 numara değil o yaratıcılık yok, net bir sağ kanat değil ama çok iyi bir 2. forvetSeneye kanatlar kerem zaniolo gibi ileriye top taşıyamayan adamlar olacaksa çok çok iyi bir 10 no almalıyız
en başından beri yazdım. arabia skandalında sıcağı sıcağına "kupayı %50-50 bölüp iki takıma da verelim" diyip oynatmamalılardı.süper kupa tarihini bencede değiştirecekler bizim yönetimde hocada farketmez modunda gibi
ama takvimde hiç boşluk yok nezaman oynatacaklar
bence o teklifi yapsalar 2 takımda kabul edebilirdi ama fenerliler şu an gördügüm oynamak istemiyor bizimkiler istiyor gibien başından beri yazdım. arabia skandalında sıcağı sıcağına "kupayı %50-50 bölüp iki takıma da verelim" diyip oynatmamalılardı.
o maç için büyük tezgah ayarlamışlardı. emre malok ve erkan engin aynı anda var'da olacaktı.
gs gurmesi olarak söylüyoruz. bu maç oynanmamalı.
siz hala fb maçı takip ediyor musunuz :den iyi iki oyuncusunun hali hazırda fb'in resmi oyuncusu olan umut nayır ve "rekabet olsun diye" kasımpaşa'nın fener'e bedava verdiği, eski fbli thiam'ın hücum hattında olduğu pendik'in, fb'den puan alabileceğini mi düşünüyorsunuz cidden?
dünkü bahattin şimşek'in bir büyük takımın evinde bir anadolu takımına karşı oynadığı bir maçı nasıl yönettiğini gördünüz. bir de bu akşamki hakemi göreceksiniz. kim olduğunu dahi bilmiyorum ama eminim.
hadi yiyorsa bahattin'in gs-rize maçı gibi yönetsin bakalım bu maçı. torriera'nın pozisyonu gibi bir pozisyon olsa fb ligden çekilir.
iğrenç bir lig, iğrenç bir sezon ya vallahi bu son sezonum bir daha lig mig takip etmeyeceğim.
Uzun süre girmediğim için girince alıntılara cevap verebiliyorum zamanlama olarak bir hedefim yok yani. Sanchez yanında oynadığı stoperleri aldığı risklerle zora soksa da atletizmi, ayakları, havada üstünlüğü vs. ile de rahatlatıyorBu maçtan sonra yazmak garip olmuş Ali ama dediğim şey oluyor maalesef. Yanında oynadığı stoperi çok fazla zora sokan birisi Sanchez. Ben stoper olsam asla yanımda oynamasını istemem. Topu iyi kullanabilen oyuncuları olan her takım onun fütursuzca ileri çıkışlarını boşa düşürüp Nelsson ile forvet oyuncularını baş başa bırakıyor.
Dünkü maçta bile Ghezzal'ın pozisyonunda yine ortalarda yok. Adam paylaşımını Nelsson ve Köhn en efektif şekilde yapmaya çalışmış ama mecbur kaymalardan dolayı Ghezzal boşa düşmüş. Eksiklerini söylemek bence çok normal bir şey. Dün yine 3-4 tane çıkarken basit pas hatası yaptı birisi kaleye girse Gümrük maçındaki gibi neler yaşanırdı kim bilir? Klasik maç sonu övgüler gelince herkes yine o yöne kaydı...