Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.927
- 22.685
- 1.388
Daha iyisini alabiliriz ama Alberto çok daha teknik oyuncuAlbertoya karsiyim. Agir cekim topculardan gına geldi. Sergioya benzetiyorum onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisini alabiliriz ama Alberto çok daha teknik oyuncuAlbertoya karsiyim. Agir cekim topculardan gına geldi. Sergioya benzetiyorum onu
Vavro da iyi adam ama ben daha genç birini tercih ederim. Nelsson kadar zeki bir havası da yoktu bizim maçlarda zaten. Scout ekibine güveniyorum bu konuda, zamanında Hancko'yu da istemiştik o da aşırı yaman görüntüdeNelsson' un gittiği senaryo için aklımdaki adam Vavro. Onun kadar iyi kesici, biraz daha sert olmasının artı ve eksi yönleri var, yaşı geçkin değil, maliyeti de çok yüksek olmayacaktır...
Davinson tipinde oyuncuların iyisini bulup alabilmemiz uzak ihtimaldir, çok da zorlanmaması gerektiği kanısındayım. Gardi' nin, öne etkili çıkıyor diye savunmada bariz defoları olan birini çakmasından endişe ederim...
Ayrılıyor zaten. Thiago Motta gelecek öyle görünüyorKeşke Allegri ayrılsa. Juventus taraftarına yazık. Zulüm bir futbol anlayışı var adamın.
Genç oyuncu bulup almak kolay değil. Ozan Kabak mesela; sözleşme şartlarından dolayı 11 milyona sattık. Kendisi iyi niyet göstermese 7,5 a gidecekti; uzun süreli bağlayıcı sözleşmesi olsa 15 i bile görürdü. Ne yazık ki yıllar geçti, hiçbir takımda istikrar sağlayamadı, şu an bir stoper için en ideal yaşta olmasına rağmen yüzüne bakan yok...Vavro da iyi adam ama ben daha genç birini tercih ederim. Nelsson kadar zeki bir havası da yoktu bizim maçlarda zaten. Scout ekibine güveniyorum bu konuda, zamanında Hancko'yu da istemiştik o da aşırı yaman görüntüde
Davinson tipinde oyuncunun iyisini de bulabiliriz gayet. Yönetimimize güvenelim maddi açıdan daha rahat edeceğimiz bir devire giriyoruz, böyle bir oyuncu hep lazım olacaktır
27 tane direkten dönen şutumuz olmuş.
2. el bilgiye her zaman temkinli yaklaşma taraftarıyım. doğru mu gerçekten? 27!
oha lan. 7 tanesi gol olsa kim ne diyebilirdi? 20 direk bile çok absürd olurdu. şu an averaj bile bizdeydi.
9 olmaliBiz sanchezi 15e almadık mi zaten
Yok, 9,5...Biz sanchezi 15e almadık mi zaten
İlkay yine mi olmaz yaw. Guendouzi-İlkay yapar yoluma bakarımDaha iyisini alabiliriz ama Alberto çok daha teknik oyuncu
özgür ayten?jalminha kadar sallayan bi herif görmedim
İlkay Barcelona'nın en iyi üç topçusundan biri bu sezon. Hayatta bırakmazlar anca kendisi gitmek isteyecek öyleİlkay yine mi olmaz yaw. Guendouzi-İlkay yapar yoluma bakarım