Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
İlk transfer Arias olur gibi gözüküyor.
Şu transferleri önceden yapma işini öğrenmeliyiz artık. İlla transfer dönemi başlayınca görüşme yapılır diye bir kaide yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk transfer Arias olur gibi gözüküyor.
At gibi olur Barış'da geçen seneki form seviyesini yakalarsa Yunus'u merkeze çekip 3-4-1-2'de sağ ve sol kanat beklerini Barış-Arias yaparsak rakipleri anırtırız.
Kevin De BruyneGriezmann mi KDB mi?
Yok sağ kanat beki Arias, sol kanat beki Barış olur veya tam tersi olur.Sag bek baris
Sag acik arias mi diyon bumudum
Yok sağ kanat beki Arias, sol kanat beki Barış olur veya tam tersi olur.
Muslera
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Arias - Torreira - Sara - Barış
Yunus
Mertens/Sallai - Osimhen
Muhtemelen fizik gücünü tavan yaptırıp presle rakipleri boğacaz zaten boğuyorduk artık nefes bile aldırmayız gibi duruyor.Harbiden fizik acisindan hayvani gibi gozukmekte
Dawulun tekine benzior
Dawulun tekine benzior
Bizim eski scout az önce çok övdü. Brezilya liginin en iyi 2-3 topçusundan biri, umarım gs alır dedi. Çok beğeniyormuş
Bülent kalafat, şuan sinan yılmazla canlı yayında. Sarayı da raporlayan adammış
Bülent kalafat, şuan sinan yılmazla canlı yayında. Sarayı da raporlayan adammış
Dawulun tekine benzior
Sinan yılmaz da arias'ı mutlaka almalıyız diyordu yazın. O öyle deyince ısındım arias'a şahsenguzel referans
Bu benim de dikkatimi çekti. Arda turan gibi top hakimiyeti çok yüksek,dar alanda çok iş yapacak topçuya benziyor. Yavaş da değilSkills videolarinin altı inanılmaz övgüler ile dolu, izlediğim videolarda gözüme çarpan inanılmaz bir dengesi var, stili arda turan gibi ama daha hizli
Bu benim de dikkatimi çekti. Arda turan gibi top hakimiyeti çok yüksek,dar alanda çok iş yapacak topçuya benziyor. Yavaş da değil