GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminin başlamasına neredeyse 2 ay var fakat öyle bir yoğun gündem var ki sanırsın ağustosun son günleri ve gelecek olan topçu yarın maça çıkacak.

Türk futbolundaki tüketim çılgınlığı her geçen gün artıyor.

Arias aṣagi arias yukari 27sine dayanmis topcuya okadar bons verilirmi? Atin bi videosunu da sikuat edelim

Bizim eski scout az önce çok övdü. Brezilya liginin en iyi 2-3 topçusundan biri, umarım gs alır dedi. Çok beğeniyormuş
Niye utkucanın yanında çalıştığı anlaşılıyo

Sara an itibariyle durumu kotardığı için premier lig ve championshipten sorumluyum keşfettim diyip övgüleri üzerine aldı

Jelert sorusuna "danimarka liginden" sorumlu olmadığım için dahlim yok diyip sıyrıldı

"Brezilya liginde" oynayan ariasla ilgili ise olumlu konuştu nasıl oluyosa

Patronuda böyle tutanları kendine yamar tutmayanları muallakta bırakır üstüne almaz

3 4 2 1 formasyonuna geçelim 11’e sadece Brahim Diazı alalım. Akabinde sağ kanat bek sağ bek oynayabilecek birini alalım. Barışı da başka yerlere koyarız artık. Başka da transfer istemem.

IMG_8945.webp

18 milyon euro mu? O paraya neymar regen bulamayacaksalar scout ekibini dehleyelim

Niye utkucanın yanında çalıştığı anlaşılıyo

Sara an itibariyle durumu kotardığı için premier lig ve championshipten sorumluyum keşfettim diyip övgüleri üzerine aldı

Jelert sorusuna "danimarka liginden" sorumlu olmadığım için dahlim yok diyip sıyrıldı

"Brezilya liginde" oynayan ariasla ilgili ise olumlu konuştu nasıl oluyosa

Patronuda böyle tutanları kendine yamar tutmayanları muallakta bırakır üstüne almaz
Hala issizse kendine alici ariyordur.

____________ Tafo
Marianho_Pop_Bülent_HakanÜ
_____________Melo
Keita_____Sneijder______Hagi
______Drogaba__Osimhen

Bu kadro ne yapardı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt