GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
At gibi olur Barış'da geçen seneki form seviyesini yakalarsa Yunus'u merkeze çekip 3-4-1-2'de sağ ve sol kanat beklerini Barış-Arias yaparsak rakipleri anırtırız.
kanat bekleri Barış- Arias olmaz bence. 3-4-2-1 oynarız. Herkesin sağlık olduğu durumda kanat bekleri Barış- Jacobs olur. Arias- Yunus- Osimhen olur ön 3'lü. Mertens'i de yedekten getiririz. Sallai'de kanat bekleri ve ileri hattı rotasyona sokar ve yedekler gibi bir şey olur. Bu durumda çıkan yabancı bek transfer haberleri boşa düşüyor aslında orta sahaya rotasyona bir adam daha elzem oluyor.

kanat bekleri Barış- Arias olmaz bence. 3-4-2-1 oynarız. Herkesin sağlık olduğu durumda kanat bekleri Barış- Jacobs olur. Arias- Yunus- Osimhen olur ön 3'lü. Mertens'i de yedekten getiririz. Sallai'de kanat bekleri ve ileri hattı rotasyona sokar ve yedekler gibi bir şey olur. Bu durumda çıkan yabancı bek transfer haberleri boşa düşüyor aslında orta sahaya rotasyona bir adam daha elzem oluyor.

3-4-2-1 falan olacaksa bek aramak saçma zaten. Jacobs denklemi çok bozuyor, o sakatlığı da hiç hayir değil

Haluk Yürekli geçen haftaki Florya harici BB'den çıkmak için 1-2 finansal operasyon haberini " 3-4 güne duyulur dedim duyulmadı ama eli kulağında" tarzı bir söylemde bulundu kendisi. Ben hala sermaye artışı tarzı bir şey bekliyorum.

3-4-2-1 falan olacaksa bek aramak saçma zaten. Jacobs denklemi çok bozuyor, o sakatlığı da hiç hayir değil
Ben hala Jelert'in değerli bir potansiyel genç oyuncu olduğunu ve onu kullanarak kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Dediğin gibi bu sistemde bek transferi gereksiz. Barış Alper falan satılmayacaksa Barış Alper'in satılması da ihtimal olabilir o ayrı bir mevzu tabi ama o zaman Dumfries gibi birini almamız gerekir.

Arias'ın takımı küme düşme tehlikesi devam ediyor bu arada 5 maçları var daha. Zaten sezon başı oyuncu gelecekken bir anda gelmemesinin sebeplerinden biri bu tehlike ve bu yüzden TD ve başkanlarının bırakmaktan vazgeçmeleriydi diye hatırlıyorum.

Haluk Yürekli geçen haftaki Florya harici BB'den çıkmak için 1-2 finansal operasyon haberini " 3-4 güne duyulur dedim duyulmadı ama eli kulağında" tarzı bir söylemde bulundu kendisi. Ben hala sermaye artışı tarzı bir şey bekliyorum.
Mağazacılık halka arz+Sermaye artırımı bekliyorum ben

Dybala.bu herif boyle duyum aldi mi tutuyor

Dybala ve arias gelsin,yusuf demir oynama şartı ile eyupe kiralansin.ziyechte gidebilir dybala gelirse.acikcasi berat lus ve furkan varken yusufa bakmam şu an.

Mağazacılık halka arz+Sermaye artırımı bekliyorum ben
Mağazacılık halka arz işi uzun sürecek bir iş diye söylenmişti diye hatırlıyorum böyle bir plan var zaten bahsedilmişti ama seneye olacak deniyordu. Sermaye arttırımı tek başına yetmez mi acaba?

Dybala gelmesin bence. Tam yatış transferi olur. Onun yerine Gift Orban gibi kelepir gözden düşmüş oyunculara sulanalım. Hatta Borja Sainz tarzı herifler bile sevindirir.

Mağazacılık halka arz işi uzun sürecek bir iş diye söylenmişti diye hatırlıyorum böyle bir plan var zaten bahsedilmişti ama seneye olacak deniyordu. Sermaye arttırımı tek başına yetmez mi acaba?
Sermaye artırımı için kulübün de para koyması gerekiyor. Haluk 2 operasyon dediği için dedim, halk arz işi daha önce başvurulduysa onay gelebilir, tabi SPKya bağlı

Sermaye artırımı için kulübün de para koyması gerekiyor. Haluk 2 operasyon dediği için dedim, halk arz işi daha önce başvurulduysa onay gelebilir, tabi SPKya bağlı
TS kendi para koydu mu yaparken? Dernekteki arsayı AŞ'ye kiraladı öyle yaptı diye hatırlıyorum. Bizimkiler de Kemerburgaz'da yapılan tesisleri AŞ'ye kiralayıp yapabilir belki yada başka bir yol da olabilir. Eli kulağında ise yakında öğreniriz herhalde. Resmi açıklama olmadan Kap'ta inanmaya gerek yok artık zaten.

Bwn kadromuzun hala o kadar derin oldugunu dusunmuyorum. Sakatlanirsa patlicani avuclayacagimiz iki isimden biri Icardi ve nitekim sakatlandi. Neyse ki V.O. geldi. Bats ta is gorur ama biraz saban birisi.

Diger avuclatacak sakatlik Allah korusun Torr'un basina gelirse olur. Kimi koyacan yerine? Kaan dersen giderek yavasliyor. Sara daha defansif oynarsa hucum etkisi azaliyor ve sadece geriden oyun kurma yonunu kullaniyor oluruz. KDB adam kovalamayi sevmiyor. Berkan her mac hayal dunyasindaymis gibi. Genclere zaten guvenen yok. Metehan mesela orada olmaz. Defanstan one surecegin tek adam Apokerim olur ama rakipler onun one cikmasindan hoslaniyor yani bir tur yem atiyorlar o da bazen yutuyor.

Yani demem o ki unuttugum bir isim yoksa 6 numara transferi her sene oldugu gibi bu sene de wlzwmdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt