- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Tottenham'ı yenip RFS maçının telafisini yapmıştık. Şimdi de Malmö'yü yenip Alkmaar maçını telafi edebiliriz. Sadece deplasman olması düşündürüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok net sivas ligde fire vermemek lazımtek maça galibiyet deseler
malmö deplasmanından mı galibiyet , sivas deplasmanından mı ?
Quiz
Dün Victor Nelson ve Victor Osimen 11 başlamıştır
Bundan önce 11 başlıyan aynı ilk isimli yabancı futbolcu duosunu bulunuz
kerem harbi çok enerji emici bir tip
ha oradan doğrusu yapmış şut çekilir ama tavırları yinede çok antipatik
Pavlidis şurada 2 kişi arasında neden topu bana atmadın diye 5 dakika el kol yapıp söylenip durdu Kerem'e. Kerem de bildiğin mala anlatır gibi güzelce neden ona atmadığını anlattı. Etkiye tepki var yani burada ki Pavlidis'in eli kolu durmuyor hiçbir zaman. Pozisyon alışa bak, girdiği yere bak bir de şut sonrası hareketine bak, çıldırırsın
Kerem'in genel olarak maç içi tavırları için bir şey diyemem ama Benfica'da böyle bir hareketine denk gelmedim daha önce. Bu Pavlidis genel olarak herkese karşı böyle saçma sapan hareketleri var. Di Maria'ya bile el kol yapan birisi ki daha bu sene katıldı takıma.haklısın bu pozisyon üzerine ama genel olarak keremin egoistliğini yok sayıyorsun
icardi sevgisiyle o egoistliği kırdı ama pavlidis sevgi değil sövgü gösteriyor
maç içinde çok olunca başlıyor böyle şeyler
Neden2
tek maça galibiyet deseler
malmö deplasmanından mı galibiyet , sivas deplasmanından mı ?
13 Ocakta aciliyor. Ligte 8 macimiz var transfer gelene kadarTransfer dönemi ne zaman açılıyor kaçıncı hafta maçlarından sonra
avrupa icin 3 topcu ekleniyomus
şalayi yi eklicegimizi hesaba katarsak 2 topculuk yer kaliyo
8 ocak doğum günüm, bari güzel bi hediye verseler13 Ocakta aciliyor. Ligte 8 macimiz var transfer gelene kadar

Kerem'in genel olarak maç içi tavırları için bir şey diyemem ama Benfica'da böyle bir hareketine denk gelmedim daha önce. Bu Pavlidis genel olarak herkese karşı böyle saçma sapan hareketleri var. Di Maria'ya bile el kol yapan birisi ki daha bu sene katıldı takıma.
tadic iyi oyuncu da, iki sezondur nisan'da şampiyon olamamamızın sebebi o değiltadic lavuğunu biz alaydık , geçen sene de bu sene de rahat rahat nisan da şampiyonduk yaw.