GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham'ı yenip RFS maçının telafisini yapmıştık. Şimdi de Malmö'yü yenip Alkmaar maçını telafi edebiliriz. Sadece deplasman olması düşündürüyor.

🤦‍♂️ kerem harbi çok enerji emici bir tip

ha oradan doğrusu yapmış şut çekilir ama tavırları yinede çok antipatik

Pavlidis şurada 2 kişi arasında neden topu bana atmadın diye 5 dakika el kol yapıp söylenip durdu Kerem'e. Kerem de bildiğin mala anlatır gibi güzelce neden ona atmadığını anlattı. Etkiye tepki var yani burada ki Pavlidis'in eli kolu durmuyor hiçbir zaman. Pozisyon alışa bak, girdiği yere bak bir de şut sonrası hareketine bak, çıldırırsın

İlk yarıyı berabere bitirdikten sonra dün yenebilirdik. Oyuna geç müdahale edildi yine.

Hoş gerçi iki al ver yapıp içeriye orta kasmaktan başka bir oyun yapmadık ama yine de 2. yarı pozisyon vermememiz sevindirdi.

Yalnız giden maçı çeviren hamle Barış'ı sol beke atmakla oldu. Yunus'u bu şekilde kullanmak gerçekten çok saçma. Çocuğun öz güveni maçın başında gitti zaten sonra ileride de risk almadan oynadı. Umarım bir daha o bölge de Yunus'u kullanmayız. Formda adamı ne hale soktuk.

tavuk doner tabri sarioglu

1732885998545.webp

donk

babel

Pavlidis şurada 2 kişi arasında neden topu bana atmadın diye 5 dakika el kol yapıp söylenip durdu Kerem'e. Kerem de bildiğin mala anlatır gibi güzelce neden ona atmadığını anlattı. Etkiye tepki var yani burada ki Pavlidis'in eli kolu durmuyor hiçbir zaman. Pozisyon alışa bak, girdiği yere bak bir de şut sonrası hareketine bak, çıldırırsın

haklısın bu pozisyon üzerine ama genel olarak keremin egoistliğini yok sayıyorsun

icardi sevgisiyle o egoistliği kırdı ama pavlidis sevgi değil sövgü gösteriyor

maç içinde çok olunca başlıyor böyle şeyler

3-5-2 değil 3-4-3 oynamamız gerekiyor. yunus-osimhen-mertens forvet hattı böyle olmalı.

Jakobs iyileşince de kanadın birinde bu diğerinde de barış olmalı.

Savunma yaparken mertens osimhen ileride yunus orta 3lüye yardım edecek 8 numaraya gelecek.

Bu takım şimdilik böyle oynar.

Barış ile yunusa tüm koridoru kullandırıp hem defans yap hem ofans yap dersen sıçarlar kardeşim bunu görmek için kahin olaya gerek yok. İlla 5li defans yapacaksak torreira ile sara geriye yardım edip oyun kursun. Zaten Sanchez ile oyun kuruyoruz.

Çift forvet işine ara verelim rakibi üzerimize çekip dikine ara pası ile ilerlemek önümüzdeki 4-5 maç taktiğimiz olmalı.

haklısın bu pozisyon üzerine ama genel olarak keremin egoistliğini yok sayıyorsun

icardi sevgisiyle o egoistliği kırdı ama pavlidis sevgi değil sövgü gösteriyor

maç içinde çok olunca başlıyor böyle şeyler
Kerem'in genel olarak maç içi tavırları için bir şey diyemem ama Benfica'da böyle bir hareketine denk gelmedim daha önce. Bu Pavlidis genel olarak herkese karşı böyle saçma sapan hareketleri var. Di Maria'ya bile el kol yapan birisi ki daha bu sene katıldı takıma.

Milanlı ünlü bir oyuncu bir kadını dövmüş. Theo iddiaları var.

Kerem'in genel olarak maç içi tavırları için bir şey diyemem ama Benfica'da böyle bir hareketine denk gelmedim daha önce. Bu Pavlidis genel olarak herkese karşı böyle saçma sapan hareketleri var. Di Maria'ya bile el kol yapan birisi ki daha bu sene katıldı takıma.

vallahi orayı bilemem ama bizdede çok yapıyordu özellikle geçen sene kesik yemeden önce iyice azıtmıştı

durmadan bir tavır içindeydi

ne zaman kesik yedi takım toparladı son 12 hafta

dile getirmesede okana bile tavır yapıyordu
halbuki adam onu çok korudu

ben burada okana ne salladım bunun yüzünden

ama artık koruyamayacak hale geldiği için kesiği yedi ve rahatladık takım olarak

karakter olarak sorunlu bir tip ne olursa olsun kendini jön sanıyor
keremden jön olmaz

tadic lavuğunu biz alaydık , geçen sene de bu sene de rahat rahat nisan da şampiyonduk yaw.
tadic iyi oyuncu da, iki sezondur nisan'da şampiyon olamamamızın sebebi o değil :)

tadic bizde olsaydı da fark etmezdi. fb iki sezondur son viraja kadar sopa ile ittirildi resmen :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt