GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstikrarlı bir oyuncu mu o önemli. Bazı oyuncular mevsimlik oluyor. 9 ay boyunca maça çıkıp istikrarlı performans verecek oyunculara gidilmeli.
o yüzden 5-6 m euro verip basamak transferi yapacaksın böyle adamı. herifi 50 bin euro'ya almışlar. takla atarak verirler bence. bizde de parlarsa 30'a gider boey gibi.

o yüzden 5-6 m euro verip basamak transferi yapacaksın böyle adamı. herifi 50 bin euro'ya almışlar. takla atarak verirler bence. bizde de parlarsa 30'a gider boey gibi.
Senin yeğeni de parlatıp satacağız inş. Dün iyi oynadı özgüven kazandı.

bu bjk'in içine düştüğü durumun tam da fb maçı öncesi olma işi sizce tesadüf mü ulan?

🤦‍♂️ kerem harbi çok enerji emici bir tip

ha oradan doğrusu yapmış şut çekilir ama tavırları yinede çok antipatik

Ne alaka yaw ? Yunanli bildigin uc kisinin arasinda kalmis, Kerem gordugu yerden vurmus. Geri cekse hadi diycem de Yunanliya nasil top atcak orada? Turk dusmani pis yunanli bos yere gerginlik cikarmis.

Rengimizi turuncu yaptılar iyice, 10-15 yıl sonra turuncu-bordo formalarla takılmaya başlarız
Aslında renk kodları sanıyorum kulüpte var imiş ama neden o renkler kullanılmıyor bilemedim. Üreticinin elinde mi yok, tercih mi edilmiyor muamma. Fena değil koyu renkleri daha çok beğeniyorum ama biraz koyu bu formalar tabi ahb

forumdan birisi üşenmeyip şu ariasın lig maçını izlese keşke,yavaş yavaş girecek gibi gorunuyor bize

Arias, Sallai bakalım üçüncü isim. Bana göre atletik bir stoper olmalı, Abdülkerim-Davinson-X yapabilmeliyiz. Kaan böylelikle merkeze geçebilir +1 transfer gibi olabilir.

Yani:

Nando
X-Davinson-Abdülkerim
Barış-Gabri-Lucas-Jakobs
Dries-Yunus
Osimhen

Kaan kulübede çok değerli olacak, zaman zaman Dries üstadı dinlendirerek

Kaan-Lucas
Gabri

de yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt