GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bsehir deki berkay ı da alcez heralde

avrupaya bildirilmez,lig rotasyonunda is gorebilir

forumdan birisi üşenmeyip şu ariasın lig maçını izlese keşke,yavaş yavaş girecek gibi gorunuyor bize
Lig maçı yerine Copa Amerika daha mantıklı bence. Seviye daha yüksek çünkü. Onu da forumda bir çok kişi izledi. Konusunda konuşuyorduk.

İstatistik sitelerinden gördüğüm kadarıyla, hakkında yorum yapan Sinan Yılmaz, Bülent Kalafat gibi yorumcuları dinlediğim kadarıyla hep çok olumlu yorumlar görüyorum. Genel taraftarımızın yorumlarının aksine

Gerçekten 3-4-2-1 düzeninde devam edeceksek Yunus - Mertens - Arias filan orayı güzel doldurur. Belki Ziyech de yazılabilir oraya eğer devre arasında gönderilmeyecekse

Kanat beklerde Jakobs - Sallai ve Barış ile devam ederiz belki Berkan ve Jelert yazılabilir

Forvette Osimhen & Batshuayi ikilisinden memnunum

Stopere gelince Abdülkerim ve Davinson ikilisinin yanına 3. bir stoper daha gerekiyor bence. Nelsson 'un gittiği durumda oraya Davinson 'a çok benzer bir stoper daha eklemek gerekiyor. Yeri geliyor Son 'un karşısında oynasın diye sağ stopere geçiyor yeri gelir AZ karşısında merkez forvet çok hareketli diye merkez stopere geçer onu da sahadan siler ama tam tersine Davinson olmadığı durumda hem hücumda hem defansta çok geriye gidiyoruz

Avrupa Listesi için3 oyuncu ekleme hakkımız da Sallai & Arias ve Stoper ile doldurabiliriz

Arias'a sıcak değilim. Fizikli adamlar almalıyız eğer messi değilse.

Arias'ı man city ile Fifa kulüpler dünya kupasıydı galiba orada izlemiştim bir tek. Beğenmiştim o maçta.

Lig maçı yerine Copa Amerika daha mantıklı bence. Seviye daha yüksek çünkü. Onu da forumda bir çok kişi izledi. Konusunda konuşuyorduk.
Orada bende izledim ama adamı ortasaha oynatıyorlar fakat kendi takımında yıllardır kanat oynuyor ve inanılmaz skor yapıyor sanki forvet gibi o yüzden lig maçını izlemek lazım bence duraganmi prescimi anlamak icin

Arias, Sallai bakalım üçüncü isim. Bana göre atletik bir stoper olmalı, Abdülkerim-Davinson-X yapabilmeliyiz. Kaan böylelikle merkeze geçebilir +1 transfer gibi olabilir.

Yani:

Nando
X-Davinson-Abdülkerim
Barış-Gabri-Lucas-Jakobs
Dries-Yunus
Osimhen

Kaan kulübede çok değerli olacak, zaman zaman Dries üstadı dinlendirerek

Kaan-Lucas
Gabri

de yapabiliriz.
Direk atletik stoper mi yoksa daha Kaan Ayhan tarzı bekte oynayabilen biri mi? Mukiele, Rensch gibi. Rensch yaşı ve bu özellikleri ile daha iyi olabilir gibi sanki bir de sezon sonu sözleşmesi bitiyor. X'te Eray Can Gencer'in yazdığı Osuji diye biri var bir de o da Davinson'un özelliklerinde gözüküyor videoda o tarz net stoper mi?

oyuncu gelip oynamadan bir halt anlayamayız.Bir tek sallaiden hiçbirşey beklemiyordum haksız çıkarmadı

Arias, Sallai bakalım üçüncü isim. Bana göre atletik bir stoper olmalı, Abdülkerim-Davinson-X yapabilmeliyiz. Kaan böylelikle merkeze geçebilir +1 transfer gibi olabilir.

Yani:

Nando
X-Davinson-Abdülkerim
Barış-Gabri-Lucas-Jakobs
Dries-Yunus
Osimhen

Kaan-Lucas
Gabri

de yapabiliriz.
Sonuna kadar katılıyorum, alacağımız stoperin de en çok atletik ve fizik özellikleriyle öne çıkıyor olması gerekiyor. Dün mesela Az maçının ortalama pozisyonlarına bakıyorum Abdülkerim ve Davinson 'un ortalama pozisyonu Torreira ile hemen hemen aynı o yüzden aynı işi yapabilecek 3. bir stoper daha gerekiyor

Belki + olarak yerli bir bek oyuncusunun alınması gündeme gelebilir

Bu herif gelirse bile kış transfer doneminin sonunda anca gelir

Hayatimda gormedim oncesinde anlasilip ilk gun takima katilan topcu bizde
Bir de bu adam Brezilya'dan gelecek yani bonservisinin belirli yüzdesi mevcut kulübündedir belirli bir yüzdesi eski kulübündedir, menajerinde vardır belki bir yüzde yani ölme eşeğim ölme olur o biraz.

Arias'a sıcak değilim. Fizikli adamlar almalıyız eğer messi değilse.
Sadece boyla fizikalitesi yüksek oyuncu olunmuyor. Mesela torreira çok kısa ama fizikalitesi yüksek bir adam. Fizik güç denince boy anlamamak lazım sadece. Bunun içinde dayanıklılık, hız, çeviklik, mücadele gibi şeyler de var

Yani:

Nando
X-Davinson-Abdülkerim
Barış-Gabri-Lucas-Jakobs
Dries-Yunus
Osimhen

Kaan-Lucas
Gabri

de yapabiliriz.
Harry Maguire'ı alsak 5 sene başka birini aramayız. Hem atletizmi var hem de havadan kusursuz bir adam. Golcülüğü de var duran toplarda. Davinson İngilterede Maguire kadar sakar bir oyuncuydu burada yaptığı etkiyi gördük.

Harry Maguire'ı alsak 5 sene başka birini aramayız. Hem atletizmi var hem de havadan kusursuz bir adam. Golcülüğü de var duran toplarda. Davinson İngilterede Maguire kadar sakar bir oyuncuydu burada yaptığı etkiyi gördük.
enteresan bir istek bülüyo musun mert? olabilir hea.

Sadece boyla fizikalitesi yüksek oyuncu olunmuyor. Mesela torreira çok kısa ama fizikalitesi yüksek bir adam. Fizik güç denince boy anlamamak lazım sadece. Bunun içinde dayanıklılık, hız, çeviklik, mücadele gibi şeyler de var

Geldiği seneyle şuanki düşüşü gözle görülüyor. Dünkü maçta 9/4 ikili mücadele.

Ben barış alperin daha zekisine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

beğendiğin herhangi bir futbolcu/takım/t.direktör/basketbolcu/voleybolcu/cimnastikçi var mı rengim

Osimhen sara davinson oynarsa jacobs mertens, kısaca beğendiğim tonla adam var, sadece forumda vasatseverlik çok, bu adamların başlıklarında TEK olumsuz yorumum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt