- 6 Eylül 2014
- 93.800
- 64.578
- 4.608
Siz bir şeyi çok istersiniz, ama o sizin için hayırlı değildir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz bir şeyi çok istersiniz, ama o sizin için hayırlı değildir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
Geçen sezon fb maçında ayakta kalan tek isimleriydi. Kamilcan Karataş ve Köhn'le oymamış takımız. Bizi bozmaz. En kötü ihtimal kervana katılırEren bize gelirse 3.maçında ıslıklanır, futbolcu falan değil o
Geçen sezon fb maçında ayakta kalan tek isimleriydi. Kamilcan Karataş ve Köhn'le oymamış takımız. Bizi bozmaz. En kötü ihtimal kervana katılır
Kalite war mı ki düşsün. Yunus oynuyor yaw sol bekte lolReis oynadık da ne oldu ? Eren kaliteyi çok düşürür.
Eren Elmalı1 > 0
eren elmalı'ya "hayır" demem.
Bu haberler nerde cikiyorGönül ister ki daha iyileri olsun ama mevcut durumda sağbek ve solbek yedeğimiz yok kadro derinliği için Zeki Çelik ve Eren Elmalı'ya hayır diyemem.
Zeki Çelik yüksek maaş istiyor deniyordu yazın olmaz o yüzden Eren Elmalı bence de rotasyonda denemek lazım başka doğru dürüst biri de yok uygun maliyete olacak belki Yusuf Özdemir. Yasin Özcan iyi olabilirdi ama biz isteyince 6-7 isterler minimum.Gönül ister ki daha iyileri olsun ama mevcut durumda sağbek ve solbek yedeğimiz yok kadro derinliği için Zeki Çelik ve Eren Elmalı'ya hayır diyemem.
oyuncu gelip oynamadan bir halt anlayamayız.Bir tek sallaiden hiçbirşey beklemiyordum haksız çıkarmadı
sallai kaç maç oynadı ki bu kadar gömüldü
5 mac oynamamis bile
Zeki'nin ismini ben eksiklikten yazdım Eren Elmalı'nın ismi sosyal mecrada çok yazılıyor.Bu haberler nerde cikiyor
nacizane olarak , ^eren konusunda^ sevgili umut'la ayni gorusteyim .Reis oynadık da ne oldu ? Eren kaliteyi çok düşürür.
benim beklentim yoktu ondan diyorum