GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz bir şeyi çok istersiniz, ama o sizin için hayırlı değildir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
images (80).webp

Geçen sezon fb maçında ayakta kalan tek isimleriydi. Kamilcan Karataş ve Köhn'le oymamış takımız. Bizi bozmaz. En kötü ihtimal kervana katılır

Reis oynadık da ne oldu ? Eren kaliteyi çok düşürür.

Gönül ister ki daha iyileri olsun ama mevcut durumda sağbek ve solbek yedeğimiz yok kadro derinliği için Zeki Çelik ve Eren Elmalı'ya hayır diyemem.

Gönül ister ki daha iyileri olsun ama mevcut durumda sağbek ve solbek yedeğimiz yok kadro derinliği için Zeki Çelik ve Eren Elmalı'ya hayır diyemem.
Zeki Çelik yüksek maaş istiyor deniyordu yazın olmaz o yüzden Eren Elmalı bence de rotasyonda denemek lazım başka doğru dürüst biri de yok uygun maliyete olacak belki Yusuf Özdemir. Yasin Özcan iyi olabilirdi ama biz isteyince 6-7 isterler minimum.

Reis oynadık da ne oldu ? Eren kaliteyi çok düşürür.
nacizane olarak , ^eren konusunda^ sevgili umut'la ayni gorusteyim .

hatta hangi donemdi suan hatirlamiyorum bayagi oldu
-sevgili @Murat Durmaz 'in bir yorumuna - , eksi artilari dolayli bir yorum yapmistim . hatirlarsa o da belirtebilir .
ozetle, *salt *izlediklerim den mutevellit cikarimim ; derbiler,milli macta aldigi sureler, uefa maclari ozelinde mevki performansi - ^begendigim bir oyuncu degil. ozellikle fundamental yonden yetersiz buluyordum. ve dahasi ,bolge kontrolu,birebir versuslar, pas tercihleri,dar alan mobilite eksikligi,kivraklik,topu ayagindan cikaris suresi, geriye donusler de bolgesinde derinlik olusmasi, , ileriye efektif cikislarda kollektif sade oyundan uzaklasmasi, bolgesin de genel mac ici savrukluk bazli yer kaybi,rakibi kacirmasi ve dahasi gibi gibi nuanslar da zayif buluyordum.
^halen de ayni yerdeyim.

<- .tum bunlar goreceli elbette .

bu arada , bu eren konusunda - ilgimize dair somut bir haber var mi ? .

bi ara ugur ciftci ile de ilgilendik....

illa *salt lig icerisinden birine bakiyorsak ''yerli''
- ligde ikisinden baska sol var mi / yok mu ? - .bunun da daha saglikli yanitini
ligi genel duzenli takip eden renkdaslar belirtebilir diye dusunuyorum .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt