Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.826
- 5.347
- 1.458
Claudio TaffarelKulübün dnası ile oynamayalım Güney Amerikalı cevval bir kaleci ile düzen devam etmeli.
Faryd Mondragon
Fernando Muslera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Claudio TaffarelKulübün dnası ile oynamayalım Güney Amerikalı cevval bir kaleci ile düzen devam etmeli.
kayseri maçı can sıkıcı seviyede zor gibi duruyor. salmadan parçalamaya çıkmalıyız direkt, ilk yarıdan 0-2yi cebe koyup rahatlamak lazım
Laurie Whitwell -The Athletic muhabiri-Tier1 bize Harry Maguire yazmış. Aynı zamanda Napoli’ye
?bişe diyim mi
İyi mi hemen alalımPsv de Muhlis var sağ bek
Sesimi duymuşlar demek.Laurie Whitwell -The Athletic muhabiri-Tier1 bize Harry Maguire yazmış. Aynı zamanda Napoli’ye
uçurur gibi
Napoliden transfer çalimi yemek boynumuzun borcudurLaurie Whitwell -The Athletic muhabiri-Tier1 bize Harry Maguire yazmış. Aynı zamanda Napoli’ye
Puan kaybedelim de Okan buruk eleştirelim olmaz mıKayseri maçını kazanırsak, fener bizim maç hariç tüm maçlarını kazansa, biz bjk ts göztepe samsun fener ile beraber kalsak yine şampiyon oluyoruz.
Çok çok önemli maç
Biz niye defansa pahalı 1 isim almaya çalışıyoz ki?Nelsson sayılırsa Ki satılması muhtemel 1 isim Scout transferi yapalım.Davinson Sanchez ve Abdülkerim var.Fazlası birazcık şımarıklığa giriyo.Parayı hücum hattına yakın harcayalım..
Kulübün başkanı ve yönetimi sürekli değişiyo.Böyle 1 ortamda her mevkiye pahalı oyuncu olmak sıkıntılı..paramız var harcıyoruz sn durmaz.
Muhasebeciliği ben bıraktım ama bu kadar para harcıyorken Avrupa’da en az CL çeyreğinde falan görmeliyiz kendimizi. Artık belli ki çıtayı yükseltiyoruzBiz niye defansa pahalı 1 isim almaya çalışıyoz ki?Nelsson sayılırsa Ki satılması muhtemel 1 isim Scout transferi yapalım.Davinson Sanchez ve Abdülkerim var.Fazlası birazcık şımarıklığa giriyo.Parayı hücum hattına yakın harcayalım..
İzlemedim , ama PSV altyapısı tartışmaya kapalı, tipi Hakan Ünsal güçlü birşeye benziyorİyi mi hemen alalım
Orası öyle diyoz ama hep Avrupa Maçları'nda deplasmanda Maç kazanamıyoz.Böyle böyle bu takım nasıl Avrupa'da başarılı olacak?Muhasebeciliği ben bıraktım ama bu kadar para harcıyorken Avrupa’da en az CL çeyreğinde falan görmeliyiz kendimizi. Artık belli ki çıtayı yükseltiyoruz