GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası öyle diyoz ama hep Avrupa Maçları'nda deplasmanda Maç kazanamıyoz.Böyle böyle bu takım nasıl Avrupa'da başarılı olacak?
Dep fobimiz can sıkıyor artık cidden. Bunun için depte daha kontrollü bir yola gitmeliyiz de beceremiyoruz. Bunun çözümü tecrübe ama. Ne demiş atalarımız; bıyık büküle büküle kaytan olur

Defansa takviye yapiyoz iste muradım ama kalecisizlikte zor yani
Rfs Maç'ını saymıyom o tesadüf 1 Maç ama Malmö'yü yenmek için bu kadar pahalı 1 kadro mu kurulmalı?3-4 tane atamıyosak bu işler sıkıntı.Ben o yüzden hedefi Lig'deki başarılara çevirdim.Bu yıl Lig'i kazanalım ve 5. yıldızı takalım..

Rfs Maç'ını saymıyom o tesadüf 1 Maç ama Malmö'yü yenmek için bu kadar pahalı 1 kadro mu kurulmalı?3-4 tane atamıyosak bu işler sıkıntı.Ben o yüzden hedefi Lig'deki başarılara çevirdim.Bu yıl Lig'i kazanalım ve 5. yıldızı takalım..
Okan hoca düşmanlığını bırak

Malmo de eldeki maçi vermek can sıkıcıydi cidden

---meguayir-sancez-abdül

--bay53-toreyra-sara-yunuz

---------mertenz

-----osimen-makatze

kafadan sakat ve saatli bomba topcu ariyoruz demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt