Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dep fobimiz can sıkıyor artık cidden. Bunun için depte daha kontrollü bir yola gitmeliyiz de beceremiyoruz. Bunun çözümü tecrübe ama. Ne demiş atalarımız; bıyık büküle büküle kaytan olurOrası öyle diyoz ama hep Avrupa Maçları'nda deplasmanda Maç kazanamıyoz.Böyle böyle bu takım nasıl Avrupa'da başarılı olacak?
Defansa takviye yapiyoz iste muradım ama kalecisizlikte zor yaniOrası öyle diyoz ama hep Avrupa Maçları'nda deplasmanda Maç kazanamıyoz.Böyle böyle bu takım nasıl Avrupa'da başarılı olacak?
Rfs Maç'ını saymıyom o tesadüf 1 Maç ama Malmö'yü yenmek için bu kadar pahalı 1 kadro mu kurulmalı?3-4 tane atamıyosak bu işler sıkıntı.Ben o yüzden hedefi Lig'deki başarılara çevirdim.Bu yıl Lig'i kazanalım ve 5. yıldızı takalım..Defansa takviye yapiyoz iste muradım ama kalecisizlikte zor yani
Davinson ondan daha sakar bir stoperdi İngiltere'de.Şakaysa bile komik değil.Gördüğüm en cenabet en sakar stoper.Herif dünyaca dalga malzemesi.
Okan hoca düşmanlığını bırakRfs Maç'ını saymıyom o tesadüf 1 Maç ama Malmö'yü yenmek için bu kadar pahalı 1 kadro mu kurulmalı?3-4 tane atamıyosak bu işler sıkıntı.Ben o yüzden hedefi Lig'deki başarılara çevirdim.Bu yıl Lig'i kazanalım ve 5. yıldızı takalım..
Malmo de eldeki maçi vermek can sıkıcıydi ciddenRfs Maç'ını saymıyom o tesadüf 1 Maç ama Malmö'yü yenmek için bu kadar pahalı 1 kadro mu kurulmalı?3-4 tane atamıyosak bu işler sıkıntı.Ben o yüzden hedefi Lig'deki başarılara çevirdim.Bu yıl Lig'i kazanalım ve 5. yıldızı takalım..
O kadar pahalı kadro kuruyoz yine Avrupa'da deplasmanda Maç kazanamıyoz.Niye benim Avrupa'da 1 başarı beklentim olsun?Lig'i alalım dediğim gibi barışırım.Bu sene çok daha önemli şampiyonlukOkan hoca düşmanlığını bırak
Pahalı kadro mu ya ha hadi biO kadar pahalı kadro kuruyoz yine Avrupa'da deplasmanda Maç kazanamıyoz.Niye benim Avrupa'da 1 başarı beklentim olsun?Lig'i alalım dediğim gibi barışırım.Bu sene çok daha önemli şampiyonluk![]()
Forvet rotasyonu Osimhen - İcardi- Batshuayi Tottenham bile Altyapı forvetiyle oynuyo rotasyonda.Athletic Bilbao'da öyle o tarzda 1 yedek forvetleri var..Pahalı kadro mu ya ha hadi bi
skinianirin gotu vurukmusMaguire mi skriniar mi @Umut Işık