GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1734783974369.webp

Kayseri maçını kazanırsak, fener bizim maç hariç tüm maçlarını kazansa, biz bjk ts göztepe samsun fener ile beraber kalsak yine şampiyon oluyoruz.
Çok çok önemli maç

Biz niye defansa pahalı 1 isim almaya çalışıyoz ki?Nelsson sayılırsa Ki satılması muhtemel 1 isim Scout transferi yapalım.Davinson Sanchez ve Abdülkerim var.Fazlası birazcık şımarıklığa giriyo.Parayı hücum hattına yakın harcayalım..

Biz niye defansa pahalı 1 isim almaya çalışıyoz ki?Nelsson sayılırsa Ki satılması muhtemel 1 isim Scout transferi yapalım.Davinson Sanchez ve Abdülkerim var.Fazlası birazcık şımarıklığa giriyo.Parayı hücum hattına yakın harcayalım..

paramız var harcıyoruz sn durmaz.

Muhasebeciliği ben bıraktım ama bu kadar para harcıyorken Avrupa’da en az CL çeyreğinde falan görmeliyiz kendimizi. Artık belli ki çıtayı yükseltiyoruz

Muhasebeciliği ben bıraktım ama bu kadar para harcıyorken Avrupa’da en az CL çeyreğinde falan görmeliyiz kendimizi. Artık belli ki çıtayı yükseltiyoruz
Orası öyle diyoz ama hep Avrupa Maçları'nda deplasmanda Maç kazanamıyoz.Böyle böyle bu takım nasıl Avrupa'da başarılı olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt