GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen'in de yorumlarının aşırı fanatik olduğu bu yıl çok net görüldü. Oraya yakın, buraya yakın yokmuş kafada Clattenburg bir sürü skandalı olan Acun'un TR'ye getirtip belki de bu işi ayarladığı adam ama oraya yakın buraya yakın yokmuş kafada yersen.
Evet, sezon başı niyetini belli eden isimlerden.

"mourinho kötü oynatırsa eleştirmem, sonuca bakarım''

Real maçında terso bir kararı olmadı.

Önder Özen: "Biz getirdik yabancı hakemi. Clattenburg geldi SPORTZ uygulamamıza.En azından şunu biliyorum kafada hiçbir şey yok oraya yakın buraya yakın.Ben artık TRİO’yu falan bıraktım SPORTZ’dan dinliyorum hakem yorumunu. Benim için Clattenburg ne diyorsa o."

:red:
Kalettenburg kim lan önder bey

Ucl maçları izlerken dikkatimi çeken hakemlerden bu kovacak çok fazla kart veriyor özelikle itiraz ve kandırma gibi şeyler için uyarmiyor bile
Lakin bu yabancı hakem olayı ligin cılkını çıkaracak diğer derbiler yada düşme hattı takimlarida isteyecek eminim

Ucl maçları izlerken dikkatimi çeken hakemlerden bu kovacak çok fazla kart veriyor özelikle itiraz ve kandırma gibi şeyler için uyarmiyor bile
Lakin bu yabancı hakem olayı ligin cılkını çıkaracak diğer derbiler yada düşme hattı takimlarida isteyecek eminim
Bizim Bjk ve Ts deplasmanlarında kesin istemeliyiz bence. TS'de Fb maçı için istemeli yine. Aynı zamanda Konya yerinde olsam bu hafta Sivas- Konya maçında düşmeyi direk ilgilendiren en kritik maçlardan biri Konya yerinde olsam hemen yapardım bu talebi yarın.

Turk hakemlerin Galatasaray lehine hata yapacağını düşündugumuz için maçı senin yönetmeni istiyoruz demişlerdir; insallah bunun etkisi altında kalmaz.

O rumen hakemin yönettigi barca psg maci aklima geliyor ve midem bulaniyor.

1 4 olan maçı diyorsan izlemiştim son oyuncuyu indiren barcaliyi kırmızıdan atmıştı turkiyede olsa misal fenerli yapsa verilmezdi ama avrupada acımıyorlar
O macta cok abarti kartlar vermisti gibi hatirliyom. Birde avrupa sampiyonasinda bizim miili takim cekler maci her oyuncuya kart vermisti. 20 kart cikmisti o macta. Cok otoriter olmaya calisan biri. Bizim statta patron benim demeye getirir taraftara kafa tutar. Hic istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt