GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O macta cok abarti kartlar vermisti gibi hatirliyom. Birde avrupa sampiyonasinda bizim miili takim cekler maci her oyuncuya kart vermisti. 20 kart cikmisti o macta. Cok otoriter olmaya calisan biri. Bizim statta patron benim demeye getirir taraftara kafa tutar. Hic istemez.
Daha önce dediğim sadece bu Rumen değil ucl hakemleri sahtekarlik itiraz gibi şeylere hiç acımıyor özellikle bu adam anında kartı çıkarıyor
O maçı izlemiştim ben barca da aruajo bracalo gole giderken tam yayın üstünde indirdi nerde penaltı ve kırmızı olacaktı
Keza başka bir maçta da dembeleyi 2.saridan atmıştı yani gotu başı oynayani affetmiyor
Misal Sloven hakem de tam tersi hiç kart vermemeye çalışan bir tip

Daha önce dediğim sadece bu Rumen değil ucl hakemleri sahtekarlik itiraz gibi şeylere hiç acımıyor özellikle bu adam anında kartı çıkarıyor
O maçı izlemiştim ben barca da aruajo bracalo gole giderken tam yayın üstünde indirdi nerde penaltı ve kırmızı olacaktı
Keza başka bir maçta da dembeleyi 2.saridan atmıştı yani gotu başı oynayani affetmiyor
Misal Sloven hakem de tam tersi hiç kart vermemeye çalışan bir tip
Ortayi bulmak lazim oyuncularla diyalog halinde olacan. Bunda tam hersey ben bilirim tipi var. Bence bizim maci tam katledecek biri. Neyse gün gelir görürüz. Ins. ben yanilirim.

vincic itinin yanında yine kötünün iyisi kalıyor sanki

Vincic doğrudan bağı falan çıktı Maribor üzerinden ondan zaten kabul edilemez bence. Bir de 45 yaş falan artık UEFA turnuvalarından yavaştan emekli olma yaşı yanılmıyorsam, eskiden resmi sınır idi hatta galiba da kalktı o sınır. Yine de yavaştan suyun ısınıyordur yani 45 yaşında. Kovacs daha genç galiba ama onun da ülkesinde adaletin işleyişi soru işareti. Rüşvet falan çok döner denir Romanya'da. O yüzden arada çok fark göremiyorum.

Güvenebilmemiz için parayla pulla şunla bunla yoldan çıkmak için sebebi olmaması, daha doğrusu çıkmamak için sebebi olması lazım bir hakemin. Bunun için de hem kendi ülkesinde böyle bir şaibeye karışmasının hasır altı edilmesinin zor olması lazım hem de emekliliği uzak olmalı ki emeklilik sonrası için bir şeyler teklif edilmesi aklını çelmesin.

O yüzden böyle İngiliz, Alman falan ve 40 yaşını fazla geçmemiş, maksimum 41-42 civarı ve tabi öyle sıradan değil son yıllarda ciddi maçlar yönetmeye başlamış, kariyerinde zirveye doğru yeni çıkmış bir adam olmalı.

Ben Romanya, Polonya, Slovenya, Sırbistan, Macaristan vs vs ülkelerde herhangi bir şaibenin, skandalın hasır altı edilmeyeceğine güvenmem. Oralarda hasıraltı edilirse FIFA kokartı falan da alınmaz, o zaman UEFA da daha az ciddiye alır sen ne dersen de. Alman, İngiliz falan öyle toplara girmeye daha bir çekinir en azından ama onlardan da emeklilikleri yaklaşanlara bir şeyler vaat edilebilir işte.

Norveç Isveç varken Sırpların en yakın olduğu balkan ülkesi.
Bu maç hakem tarafından katledilirsek tek sebebi yönetim.
1 ay öncesinden yangın yapıp sadece 3 - 4 hakemi kabul etmeliydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt