- 22 Kasım 2008
- 11.522
- 7.092
- 2.493
Romen hakeme kesinlikle güven olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vincic itinin yanında yine kötünün iyisi kalıyor sankiRomen hakeme kesinlikle güven olmaz.
1-0 zar zor dakika 85 de yenerizyuh yaw
söyle 1 gorüntüde,bogusmali güresmeli bi musabaka sergileyecegiz heralde
Ekli dosyayı görüntüle 280379
Daha önce dediğim sadece bu Rumen değil ucl hakemleri sahtekarlik itiraz gibi şeylere hiç acımıyor özellikle bu adam anında kartı çıkarıyorO macta cok abarti kartlar vermisti gibi hatirliyom. Birde avrupa sampiyonasinda bizim miili takim cekler maci her oyuncuya kart vermisti. 20 kart cikmisti o macta. Cok otoriter olmaya calisan biri. Bizim statta patron benim demeye getirir taraftara kafa tutar. Hic istemez.
Ortayi bulmak lazim oyuncularla diyalog halinde olacan. Bunda tam hersey ben bilirim tipi var. Bence bizim maci tam katledecek biri. Neyse gün gelir görürüz. Ins. ben yanilirim.Daha önce dediğim sadece bu Rumen değil ucl hakemleri sahtekarlik itiraz gibi şeylere hiç acımıyor özellikle bu adam anında kartı çıkarıyor
O maçı izlemiştim ben barca da aruajo bracalo gole giderken tam yayın üstünde indirdi nerde penaltı ve kırmızı olacaktı
Keza başka bir maçta da dembeleyi 2.saridan atmıştı yani gotu başı oynayani affetmiyor
Misal Sloven hakem de tam tersi hiç kart vermemeye çalışan bir tip
vincic itinin yanında yine kötünün iyisi kalıyor sanki
Becali ile bi temas kuralımvincic itinin yanında yine kötünün iyisi kalıyor sanki
Bence en iyi hakem Turpan
O murhan, var hakemi. Mobeseden pozisyonlari inceleyecekGsc'de süper mod değil mi o?