- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben korktuğumuz gibi bir şey olacağını sanmıyorum ya.Bu Vincic işi çok büyük skandal, inanılmaz yani kör göze parmak...
Gerçek olacakİlkay dışındakilere hayır denilmez öyle 1 liste![]()
Katiliyorum kanks yavİlkay dışındakilere hayır denilmez öyle 1 liste![]()
Ben korktuğumuz gibi bir şey olacağını sanmıyorum ya.
Türkiye'de bu derbiyi yönetebilecek en iyi Türk hakeminden daha iyi yönetir bence bir yabancı hakem bu maçı.
30-40 milyonluk camialar bunlar. Bir tarafın hakkını bariz şekilde yeme işi olmaz bence.
listenin en kotusu ilkayİlkay dışındakilere hayır denilmez öyle 1 liste![]()
Zaten şampiyonluk giderse bu yüzden gidecek. 6 oyuncu mu ne aldıktan sonra neden hala bir şeyler eksik hissediyorum yazmıştım. Şu Gouri için ısrar etmeliydik veya iyi bir Afro kanat.Osimhen nesryi kiyaslamalari komik, bir kere nesryi etrafindan dzeko tadic oğuz kostic gibi önce gol değil asisti düşünen oyuncular ile oynuyor, osimhen barış ile oynuyor mesela, asisti yok barışın, mertens duran top dışında asist yapamıyor artık, yunus desen önce ben gol atacam kafasinda. Oyuncuları degiselim bakalım nesryi burada gol atabiliyor mu, frakowski 1 maçta bile fark etti. Barış yunus gibi adamların osimhene hiç katkısı yok
600k’yı geçmişiz, şaka maka 1 milyon rahat olacak gibi. Keşke gerçekten bonus monus olsaydı, boşa para kazandırıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 280497
Zaten şampiyonluk giderse bu yüzden gidecek. 6 oyuncu mu ne aldıktan sonra neden hala bir şeyler eksik hissediyorum yazmıştım. Şu Gouri için ısrar etmeliydik veya iyi bir Afro kanat.
Nası 11fb trt spor'daki muhtemel 11ile çıkarsa elenmesi benim için sürpriz olmaz.
Sonraki sezonun formaları çıkana kadardır. Onlar da Temmuz’un ilk haftası çıkarNe zamana kadar 1m süresi?