GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbo yarın akşam konuşacağına göre tutuştu. Meseleyi tahlil edemiyorum ya caferine saldırıyoruz hakemle ilgili çok sert şeyler yapacağız ya da siyaseten bir şeyler var

Bu Vincic işi çok büyük skandal, inanılmaz yani kör göze parmak...
Ben korktuğumuz gibi bir şey olacağını sanmıyorum ya.

Türkiye'de bu derbiyi yönetebilecek en iyi Türk hakeminden daha iyi yönetir bence bir yabancı hakem bu maçı.

30-40 milyonluk camialar bunlar. Bir tarafın hakkını bariz şekilde yeme işi olmaz bence.

İlkay dışındakilere hayır denilmez öyle 1 liste :D
Gerçek olacak
IMG_0348.webp

Osimhen nesryi kiyaslamalari komik, bir kere nesryi etrafindan dzeko tadic oğuz kostic gibi önce gol değil asisti düşünen oyuncular ile oynuyor, osimhen barış ile oynuyor mesela, asisti yok barışın, mertens duran top dışında asist yapamıyor artık, yunus desen önce ben gol atacam kafasinda. Oyuncuları degiselim bakalım nesryi burada gol atabiliyor mu, frakowski 1 maçta bile fark etti. Barış yunus gibi adamların osimhene hiç katkısı yok

Ben korktuğumuz gibi bir şey olacağını sanmıyorum ya.

Türkiye'de bu derbiyi yönetebilecek en iyi Türk hakeminden daha iyi yönetir bence bir yabancı hakem bu maçı.

30-40 milyonluk camialar bunlar. Bir tarafın hakkını bariz şekilde yeme işi olmaz bence.

Acun'un sahibi olduğu takım ve o kentle yakın ilişkileri olan, kariyerinin yavaştan sonlarına yaklaşan Balkanlardan bir hakem ve sen gerçekten adil yöneteceğini düşünüyorsun, öyle mi?

Bu yabancı hakem mevzusu (VAR dahil) gündeme getirildiğinden beri söylüyorum. Bunlar çoktan ayarlamıştır getirilecek hakemleri, yoksa bu kadar ısrarcı olmazlardı, bence bu atama da artık şüphelerimin kanıtlanması gibi bir şey oldu.

600k’yı geçmişiz, şaka maka 1 milyon rahat olacak gibi. Keşke gerçekten bonus monus olsaydı, boşa para kazandırıyoruz
IMG_0349.webp

Osimhen nesryi kiyaslamalari komik, bir kere nesryi etrafindan dzeko tadic oğuz kostic gibi önce gol değil asisti düşünen oyuncular ile oynuyor, osimhen barış ile oynuyor mesela, asisti yok barışın, mertens duran top dışında asist yapamıyor artık, yunus desen önce ben gol atacam kafasinda. Oyuncuları degiselim bakalım nesryi burada gol atabiliyor mu, frakowski 1 maçta bile fark etti. Barış yunus gibi adamların osimhene hiç katkısı yok
Zaten şampiyonluk giderse bu yüzden gidecek. 6 oyuncu mu ne aldıktan sonra neden hala bir şeyler eksik hissediyorum yazmıştım. Şu Gouri için ısrar etmeliydik veya iyi bir Afro kanat.

Zaten şampiyonluk giderse bu yüzden gidecek. 6 oyuncu mu ne aldıktan sonra neden hala bir şeyler eksik hissediyorum yazmıştım. Şu Gouri için ısrar etmeliydik veya iyi bir Afro kanat.

Elimizde osimhen var ama yunus dışında tüm kanat oyuncularımız kazma. Barışın falan yapamadıkları işler adamı çıldırtıyor, fraknovski işte iyi oldu, osimhen oh be demiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt