GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce köfteci yusuf simdi de maydonoz ha

bütün lezzetli ve uygun fiyatli lokantalari kapatacaklar sanirim türkiyede

artik bir tane zurna bin tl olur türkiyede
Köfteci yusufa bişey olmadı tam gaz devam ediyor

Bu maydonoz 2018de kurulmuş, son 1.5 yılda fetöcü oldukları anlaşılmış ilginç

ben min 10-15 bin tl harcamisindir bu yaz maydonozda

cok lezzetli bir sey yav o zurna

baska yerlerde de yedim

bir kere cig et denk geldi

bir kere de midemi bozdum

maydonoz hep kaliteliydi ama ucuz fiyata

Sen Galatasaraysın, her yere ulaşabilir her şeyi araştırabilirsin.

Şirket naptı da bu kadar büyüdü kısa sürede araştır öyle kabul et mevzuyu ki Kavukçu getirdiyse bunun hesabını kimseye veremezler bir daha.
Galatasaray'ın her şeyi araştırabileceğini sanmıyorum. Biz spor kulübüyüz devlet kolluk kuvveti olarak bakmak mantıksız. Onun dışında bu sponsorluğu kim getirdi? Neden getirdi? Bunun iyi araştırılması lazım yine sponsorluk konusunda araştırmaların gevşek olduğuda bir gerçek. Bu tarz üst üste gelen şeyler yönetim ömrünün dolduğunun göstergesi zaten Cengiz, Elmas, İlk Özbek, Aysal dönemlerinin sonlarında farklı türde olsalar da hep artan ve sonunda yönetimin gittiği dönemlere benziyor mevcut dönem.

Galatasaray'ın her şeyi araştırabileceğini sanmıyorum. Biz spor kulübüyüz devlet kolluk kuvveti olarak bakmak mantıksız. Onun dışında bu sponsorluğu kim getirdi? Neden getirdi? Bunun iyi araştırılması lazım yine sponsorluk konusunda araştırmaların gevşek olduğuda bir gerçek. Bu tarz üst üste gelen şeyler yönetim ömrünün dolduğunun göstergesi zaten Cengiz, Elmas, İlk Özbek, Aysal dönemlerinin sonlarında farklı türde olsalar da hep artan ve sonunda yönetimin gittiği dönemlere benziyor mevcut dönem.
Siyasetteki adamlarla her masaya oturabilen yöneticiler bunu araştıramaz yani, aynen ok.

Siyasetteki adamlarla her masaya oturabilen yöneticiler bunu araştıramaz yani, aynen ok.
Normalde bir spor kulübünün yöneticilerinin gizli bir soruşturma vb. gibi şeyleri bilmesi mümkün değil geliyor bana. Siyasiler ile iligli oturunca bunların konuşulduğunu da pek sanmıyorum. Onun dışında 125 milyon TL- Kavukçu getirdi haberini sanırım firmaları karıştırmışsın o haberdeki firma Pasifik Holding'ti. Oranın sahibi Kavukçu'nun yakın arkadaşı ve tek telefonla sponsor yaptı Kavukçu demişti Haluk Yürekli.

Siyonist şerefsizler Galatasarayın sponsorlarına kafayı takmış vaziyetde

sen Koçlara siyonist demezsen bunlar başına gelir

anadolu insanı sevmez koçları

buradan vurmadığın sürece herşeyi hak edersin

ki siyonistler zaten yalanda değil!

nahumun dölleri bunlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt