GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fetoye gosterilen ilgi ve alaka kedicik organizasyonuna da dokunur insalllah. Bu sponsorluklari kulübe başkana öneren kimse derhal istifa etmeli.

20-30 milyon euro konuşuluyor. Aynen kardeşim hatta 50 milyon.

Metehandan fazlası değil kendisi.
Galatasaray sosyal medya hesapları bu derece kripto özürlü olduğu sürece daha çok osuruk muhabbeti okuruz.

..

1740131779883.webp

maydonozun sahipleri fetöden alınmış diyorlar artık zurna yiyemeyeceğiz

Maydanoz döner- Fetö haberleri çıkmış ciddi manada şaşırttı. Daha önce böyle bir yakınlar tarzı bir söylenti hiç görmedim açıkcası? Skandal diyen arkadaşlar böyle bir bir iddia mı vardı acaba?
İddia yoktu da 1 sene içinde her köşe başına büyüyebilecek kadar piyasayı ele geçiren adamların altında illegal bir şey çıkar diye bir düşünce var.
Şöyle de bir olay var yukarıdan yürü demediğin zaman yürüyemezsin, ne zaman aranız bozulur fetocu da olursun. Pkekeli de.
Geçmişi feto ile içli dışlı olan yüzlerce kişi ülkede ne şirketlerle yürüyor haberimiz yoktur.

yaw maydonoz döner bize kaç para verdi allah aşkına
Net para olarak 10 milyon TL belki + menü başına pay gibi bu BurgerKing taraftar menüsü hesabı. Bunlarla ilgili böyle bir iddia daha önceden de varsa yönetimin yaptığı büyük hata ama ben hiç görmemiştim sponsorlukta da olduğunda bir sıkıntı gören yoktu. Lakin onun dışında da yönetimin sponsorluk konusunda daha titiz olması da gerektiği de bir gerçek. Lakin bu sponsoru getiren kişi kim? Neden getirdi bunu iyi araştırmak lazım yönetimin yanlışları ve başı boşluklar üst üste gelmeye başladı. Bu da yönetimin süresinin dolduğunu gösteren bir işaret sanırım Zira GS'de hep böyle olmuştur ömrünün sonuna gelen yönetimlerde sürekli üst üste yanlışlar gelir.

Haluk o dönem haberini yaptı bu sponsorluğun, direkt olarak 125 milyon lira dediğini hatırlıyorum. @Oral Sevmez sen daha iyi hatırlarsın mevzuyu

Önce Dumankaya sonra Merit şimdi de bu, hepsi de Dursun. Aynı hata tekrar yapılıyorsa tesadüf değildir ya işbilmezlik ya da göz göre göre çamura atıyor kulübü.

Ligue 1 antrenmanı yemiş Frankowski yi Premier ligi antrenmanı yemiş lemina yı doya doya izleyelim 2..3 ay

Seneye bizim antrenman seviyemizdr
franky >jelert e
Lemina>berkan a dönecekler ne de olsa

İddia yoktu da 1 sene içinde her köşe başına büyüyebilecek kadar piyasayı ele geçiren adamların altında illegal bir şey çıkar diye bir düşünce var.
Şöyle de bir olay var yukarıdan yürü demediğin zaman yürüyemezsin, ne zaman aranız bozulur fetocu da olursun. Pkekeli de.
Geçmişi feto ile içli dışlı olan yüzlerce kişi ülkede ne şirketlerle yürüyor haberimiz yoktur.
Demek istediğim bu bilenebilecek bir şey miydi? Skandal diyen arkadaşlar olmuşta bu önceden bilinebilecek bir durum muydu onun için ben bize sponsor olmadan önce bu Taco tarzı dönerlerini beğendiğim için ara ara yediğim bir yerdi hiç duymamıştım o yüzden şaşırttı. 1-2 senede bir anda büyüyen bir çok marka var sonu Lab olan kahveci, Köfteci vb. gibi. At izi it izine karışmış diye deyim vardır tam öyle bir dönemdeyiz ülkece sanırım.

Bunlardan kurtulmamızı sağlar mı bu sponsorluklar yav.
Divan morukları çıksın ortaya iki kelam etsinler

Haluk o dönem haberini yaptı bu sponsorluğun, direkt olarak 125 milyon lira dediğini hatırlıyorum. @Oral Sevmez sen daha iyi hatırlarsın mevzuyu

Önce Dumankaya sonra Merit şimdi de bu, hepsi de Dursun. Aynı hata tekrar yapılıyorsa tesadüf değildir ya işbilmezlik ya da göz göre göre çamura atıyor kulübü.
Haluk'un 125 milyon TL ve Kavukçu'nun getirdi dediği sponsor Pasifik Holding'ti diye hatırlıyorum. Hatta Pasifik Holding için Florya ihalesine de girecek diye haber yapmıştı.

Demek istediğim bu bilenebilecek bir şey miydi? Skandal diyen arkadaşlar olmuşta bu önceden bilinebilecek bir durum muydu onun için ben bize sponsor olmadan önce bu Taco tarzı dönerlerini beğendiğim için ara ara yediğim bir yerdi hiç duymamıştım o yüzden şaşırttı. 1-2 senede bir anda büyüyen bir çok marka var sonu Lab olan kahveci, Köfteci vb. gibi. At izi it izine karışmış diye deyim vardır tam öyle bir dönemdeyiz ülkece sanırım.
Sen Galatasaraysın, her yere ulaşabilir her şeyi araştırabilirsin.

Şirket naptı da bu kadar büyüdü kısa sürede araştır öyle kabul et mevzuyu ki Kavukçu getirdiyse bunun hesabını kimseye veremezler bir daha.

Rtaş altyapıdan her çıkana sabır nidaları atmayı bırakın

Sabretmen gereken oyuncuyu 1 maçla anlayabiliyorsun, niye potansiyeli bizim seviyemizin kat kat altında olan yeteneksizlere sabredelim?
Şöyle şundan bahsediyorum oyuncu hata yapabiliyor ona sabır etmemiz lazım zaten bariz yetenekli oyuncu farkını gösteriyor

önce köfteci yusuf simdi de maydonoz ha

bütün lezzetli ve uygun fiyatli lokantalari kapatacaklar sanirim türkiyede

artik bir tane zurna bin tl olur türkiyede

Şöyle şundan bahsediyorum oyuncu hata yapabiliyor ona sabır etmemiz lazım zaten bariz yetenekli oyuncu farkını gösteriyor
Rtaş mesela ozan kabak’a kim bişey diyordu ki. Tamam arada caz cuz yapanlar olmuştur ama çocuk her haliyle belli ediyordu zaten

Taraftar genç oyuncuda potansiyeli görünce zaten sabrediyor. Berkan metehan gibi yeteneksizlere kimsenin tahammülü yok sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt