GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1740134132025.webp

böyleymiş mevzu, yani muhtemelen o süreçte ne olduklarını öğrenmişler. sonrasında da bir tekzip yayınlanmamış.

divan üyeleri bile bu firmadan döner yiyorum diye tweet atıyordu.

ya hala olayı kavrayamadınız

olay tamamen galatasaraya sponsor olmayın
yoksa fırsatını bulduğumuzda ayağınızı kaydırırız operasyonu

şu cumhurbaşkanı başdanışmanının işleri bunlar

yönetim ne bilsin kim ne ya ne saçmalıyorsunz

adamlar trnin en büyük dönercisi

saftirik dolu bu camia yeminle!

Bi haber alındıysa ne diye açıklama yapılmıyor ki. Tek cümlelik sponsorluk anlaşmamız iptal olmştur dersin geçersin. Komedi bunlar harbiden
İki ihtimal var, ya gerçekten çok sorumsuzlar ve zeki değiller, bu olayın ortaya çıkacağını öngöremiyorlar.

İkincisi de bilerek yapıyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 280585

böyleymiş mevzu, yani muhtemelen o süreçte ne olduklarını öğrenmişler. sonrasında da bir tekzip yayınlanmamış.

divan üyeleri bile bu firmadan döner yiyorum diye tweet atıyordu.
Şimdi daha net anlaşıldı durum. E peki o zaman neden bir tekzip yayınlanmadı? Soruşturmaya zarar vermemek için mi yoksa tamamen bizim yönetimin gerzekliği mi? Çünkü bu durumda o süreçte durumu öğrendiklerinde Maydonoz Döner ile sponsorluk anlaşması anlaşmazlıktan dolayı iptal olmuştur diye bir açıklama yapsalar şimdi hiç bir sorun olmayacaktı.

sponsor olanın ne halt olduğunu anlamanın imkansız olduğunu kabul etmekle birlikte her önüne gelen kulübe sponsor olmamalı bence kaliteli markalar dışına çok çıkmamak lazım 3 5 milyon tl için

ya hala olayı kavrayamadınız

olay tamamen galatasaraya sponsor olmayın
yoksa fırsatını bulduğumuzda ayağınızı kaydırırız operasyonu

şu cumhurbaşkanı başdanışmanının işleri bunlar

yönetim ne bilsin kim ne ya ne saçmalıyorsunz

adamlar trnin en büyük dönercisi

saftirik dolu bu camia yeminle!
Bak bu acidanda kesinlikle değerlendirmek lazım sureci. Karşıdaki şahısların herşeyi yapabileceği aklımızdan çıkmamali

Etsturla sponsorluk yapalım belki antalya tatili için getiririz kloppu

Bu sene başımıza gelmeyen kalmadı, iptal edildiyse iptal edildi yazarsın imzalandı diye twit atmışız.

Şimdi uğraş dur yine, biri bitiyor biri başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt