Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.154
- 21.083
- 1.848
Yönetim yapacağı işlerde daha akıllı davranmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi haber alındıysa ne diye açıklama yapılmıyor ki. Tek cümlelik sponsorluk anlaşmamız iptal olmştur dersin geçersin. Komedi bunlar harbidenEkli dosyayı görüntüle 280585
böyleymiş mevzu, yani muhtemelen o süreçte ne olduklarını öğrenmişler. sonrasında da bir tekzip yayınlanmamış.
divan üyeleri bile bu firmadan döner yiyorum diye tweet atıyordu.
İki ihtimal var, ya gerçekten çok sorumsuzlar ve zeki değiller, bu olayın ortaya çıkacağını öngöremiyorlar.Bi haber alındıysa ne diye açıklama yapılmıyor ki. Tek cümlelik sponsorluk anlaşmamız iptal olmştur dersin geçersin. Komedi bunlar harbiden
Şimdi daha net anlaşıldı durum. E peki o zaman neden bir tekzip yayınlanmadı? Soruşturmaya zarar vermemek için mi yoksa tamamen bizim yönetimin gerzekliği mi? Çünkü bu durumda o süreçte durumu öğrendiklerinde Maydonoz Döner ile sponsorluk anlaşması anlaşmazlıktan dolayı iptal olmuştur diye bir açıklama yapsalar şimdi hiç bir sorun olmayacaktı.Ekli dosyayı görüntüle 280585
böyleymiş mevzu, yani muhtemelen o süreçte ne olduklarını öğrenmişler. sonrasında da bir tekzip yayınlanmamış.
divan üyeleri bile bu firmadan döner yiyorum diye tweet atıyordu.
Bak bu acidanda kesinlikle değerlendirmek lazım sureci. Karşıdaki şahısların herşeyi yapabileceği aklımızdan çıkmamaliya hala olayı kavrayamadınız
olay tamamen galatasaraya sponsor olmayın
yoksa fırsatını bulduğumuzda ayağınızı kaydırırız operasyonu
şu cumhurbaşkanı başdanışmanının işleri bunlar
yönetim ne bilsin kim ne ya ne saçmalıyorsunz
adamlar trnin en büyük dönercisi
saftirik dolu bu camia yeminle!
Bu süreç GS'de yönetimlerin sonu süreçlerine çok benziyor. Farklı farklı da olsa üst üste hep böyle negatif haberler çoğalır sonra bir noktada artık yönetim gider. Şu anda o sürece girmişiz gibi.Yönetim yapacağı işlerde daha akıllı davranmalı.
Fransız kültüründen bir hocaya mı hazirlik yapiyorsun reisCikolatali kruvasan yedim aklima geldin

Kocelispor bir de milli takım sponsorluğu vardı sanırım.Başka neye sponsor bunlar