- 18 Eylül 2018
- 15.918
- 12.238
- 1.473
Fetoye gosterilen ilgi ve alaka kedicik organizasyonuna da dokunur insalllah. Bu sponsorluklari kulübe başkana öneren kimse derhal istifa etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddia yoktu da 1 sene içinde her köşe başına büyüyebilecek kadar piyasayı ele geçiren adamların altında illegal bir şey çıkar diye bir düşünce var.Maydanoz döner- Fetö haberleri çıkmış ciddi manada şaşırttı. Daha önce böyle bir yakınlar tarzı bir söylenti hiç görmedim açıkcası? Skandal diyen arkadaşlar böyle bir bir iddia mı vardı acaba?
Milli takıma da sponsor değil mi bunlarKavukçu getirdi diyorlar bu sponsoru, doğruysa umarım bu herifin de bir bağlantısı falan çıkmaz.
Net para olarak 10 milyon TL belki + menü başına pay gibi bu BurgerKing taraftar menüsü hesabı. Bunlarla ilgili böyle bir iddia daha önceden de varsa yönetimin yaptığı büyük hata ama ben hiç görmemiştim sponsorlukta da olduğunda bir sıkıntı gören yoktu. Lakin onun dışında da yönetimin sponsorluk konusunda daha titiz olması da gerektiği de bir gerçek. Lakin bu sponsoru getiren kişi kim? Neden getirdi bunu iyi araştırmak lazım yönetimin yanlışları ve başı boşluklar üst üste gelmeye başladı. Bu da yönetimin süresinin dolduğunu gösteren bir işaret sanırım Zira GS'de hep böyle olmuştur ömrünün sonuna gelen yönetimlerde sürekli üst üste yanlışlar gelir.yaw maydonoz döner bize kaç para verdi allah aşkına
Demek istediğim bu bilenebilecek bir şey miydi? Skandal diyen arkadaşlar olmuşta bu önceden bilinebilecek bir durum muydu onun için ben bize sponsor olmadan önce bu Taco tarzı dönerlerini beğendiğim için ara ara yediğim bir yerdi hiç duymamıştım o yüzden şaşırttı. 1-2 senede bir anda büyüyen bir çok marka var sonu Lab olan kahveci, Köfteci vb. gibi. At izi it izine karışmış diye deyim vardır tam öyle bir dönemdeyiz ülkece sanırım.İddia yoktu da 1 sene içinde her köşe başına büyüyebilecek kadar piyasayı ele geçiren adamların altında illegal bir şey çıkar diye bir düşünce var.
Şöyle de bir olay var yukarıdan yürü demediğin zaman yürüyemezsin, ne zaman aranız bozulur fetocu da olursun. Pkekeli de.
Geçmişi feto ile içli dışlı olan yüzlerce kişi ülkede ne şirketlerle yürüyor haberimiz yoktur.
Haluk'un 125 milyon TL ve Kavukçu'nun getirdi dediği sponsor Pasifik Holding'ti diye hatırlıyorum. Hatta Pasifik Holding için Florya ihalesine de girecek diye haber yapmıştı.Haluk o dönem haberini yaptı bu sponsorluğun, direkt olarak 125 milyon lira dediğini hatırlıyorum. @Oral Sevmez sen daha iyi hatırlarsın mevzuyu
Önce Dumankaya sonra Merit şimdi de bu, hepsi de Dursun. Aynı hata tekrar yapılıyorsa tesadüf değildir ya işbilmezlik ya da göz göre göre çamura atıyor kulübü.
Sen Galatasaraysın, her yere ulaşabilir her şeyi araştırabilirsin.Demek istediğim bu bilenebilecek bir şey miydi? Skandal diyen arkadaşlar olmuşta bu önceden bilinebilecek bir durum muydu onun için ben bize sponsor olmadan önce bu Taco tarzı dönerlerini beğendiğim için ara ara yediğim bir yerdi hiç duymamıştım o yüzden şaşırttı. 1-2 senede bir anda büyüyen bir çok marka var sonu Lab olan kahveci, Köfteci vb. gibi. At izi it izine karışmış diye deyim vardır tam öyle bir dönemdeyiz ülkece sanırım.
Şöyle şundan bahsediyorum oyuncu hata yapabiliyor ona sabır etmemiz lazım zaten bariz yetenekli oyuncu farkını gösteriyorRtaş altyapıdan her çıkana sabır nidaları atmayı bırakın
Sabretmen gereken oyuncuyu 1 maçla anlayabiliyorsun, niye potansiyeli bizim seviyemizin kat kat altında olan yeteneksizlere sabredelim?
Milli takım, Kocelispor ve bize sponsor olmuşlardı ekstra başka yerlere sponsor olmadılarsa.Milli takıma da sponsor değil mi bunlar
Rtaş mesela ozan kabak’a kim bişey diyordu ki. Tamam arada caz cuz yapanlar olmuştur ama çocuk her haliyle belli ediyordu zatenŞöyle şundan bahsediyorum oyuncu hata yapabiliyor ona sabır etmemiz lazım zaten bariz yetenekli oyuncu farkını gösteriyor