Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.850
- 20.987
- 2.233
Başakşehir'i delik deşik etmişlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun.FB uefa alır biz de şampiyon olursak 2 takımda direkt mi katılıyor?
Ben ne dedim? at tırnaaUefa alan takim sonraki sezon Şlye katiliyor direkt
ya memo sen çocuk musun? Taraftar her zaman isterMehmet Özcan:''Galatasaray'ın bu harcamalarla başarısız olması durumunda Fikret Orman sonrası Beşiktaş'ın yaşayacağı sorunları yaşayacağını düşünüyorum.''
Mehmet Özcan:''Sürekli transfer yapmayı doğru bulmuyorum.Sürekli tüketen bir takım haline geldi Galatasaray.Taraftar sürekli istiyor ama bir yerde dur demek lazım.''
Eğer iyi bir yönetim gelirse bu pek mümkün değil. Zira ekonomik olarak kötü bir durumda GS almayacak gelen yönetim zira Florya o zamana kadar ihalesinin tamamlanacağını düşünürsek BB'den çıkılmış, yüksek faiz ödemeyecek bir şekilde olacağı için aynı durumda olmayacak zaten Fikret Orman sonrası Bjk yönetimi ekonomik sorundan dolayından çok yanlış kurulan kadrodan başarısız oldu. Önemli olan bu yönetimden sonra gelecek yönetimin durumu. Erden Timur veya o tarz biri gelirse yükselmeye başlarız en fazla 1yıl bir geçiş sürebilir bazı yapılanmalar ve değişimler olacağı için.Mehmet Özcan:''Galatasaray'ın bu harcamalarla başarısız olması durumunda Fikret Orman sonrası Beşiktaş'ın yaşayacağı sorunları yaşayacağını düşünüyorum.''
Bu harcamaları doğru yatırımlara yöneltseydin başarısız olma ihtimalin yoktu. Kulüpte hiçbir birimde profesyonel yapı yokMehmet Özcan:''Galatasaray'ın bu harcamalarla başarısız olması durumunda Fikret Orman sonrası Beşiktaş'ın yaşayacağı sorunları yaşayacağını düşünüyorum.''
Mehmet Özcan:''Sürekli transfer yapmayı doğru bulmuyorum.Sürekli tüketen bir takım haline geldi Galatasaray.Taraftar sürekli istiyor ama bir yerde dur demek lazım.''
Katılıyorum. Profesyonel anlamda sınıfta kaldık.Bu harcamaları doğru yatırımlara yöneltseydin başarısız olma ihtimalin yoktu. Kulüpte hiçbir birimde profesyonel yapı yok
taraftara suç atıyor herif.Bu harcamaları doğru yatırımlara yöneltseydin başarısız olma ihtimalin yoktu. Kulüpte hiçbir birimde profesyonel yapı yok
bu sene bunlar çeyrek çıkarsa milli mücadale ayağına lig maçlarına hep erteleme isterler. Hacifebeyalaroğlu da direk kabul ederFebenin 1 tur daha gecmesinde bi beis görmuyorum. Ceyrek oynarlarsa iyice umutlanip oraya asilirlar ligde beklenmedik maglubiyetler alabilirler
Taraftar zaten transfer komitesinde ya biz gidip aldık jelert jakobs cuestayı. Hala çıkıp da doğru düzgün okandan hesap soran yok. Dursun başkana senin transfer komitenin ne yetkinliği var niye sportif direktör getirmedin diyen yoktaraftara suç atıyor herif.
Transferde niye çok başlılık var onu da soran yok.Taraftar zaten transfer komitesinde ya biz gidip aldık jelert jakobs cuestayı. Hala çıkıp da doğru düzgün okandan hesap soran yok. Dursun başkana senin transfer komitenin ne yetkinliği var niye sportif direktör getirmedin diyen yok
Kate mi ? / Claire mi ? :d