GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezonlarda ilk 3'e giremeyecek ve feda diyeceğimiz günler gelecek diye korkuyorum.

GS - FB rekabeti ne kadar komik aslında

Bizi paçamızdan aşağı çekiyor yönetimimiz, onların yönetimi ise her türlü avantajı sağlıyor -- hile, hurda, para, şike vs.

Buna rağmen önlerindeyiz. Ne kadar acıdır ki GS'nin malını deniz görenler GS içinde işbirlikçi bulup yönetimi ele geçirebiliyorlar

Önümüzdeki sezonlarda ilk 3'e giremeyecek ve feda diyeceğimiz günler gelecek diye korkuyorum.
Gelmeli de. En fazla bir sezon daha sans verilmeli bu hocaya. Hala biktiriyorsa gitmeli. Maas seviyesi cok yuksek ve cok daginik. Yabancilardan gelene gidene 1.5, 2 veriyoruz en az. Yerlilere 1 milyon bile verilmiyor ki cogu zaman gotunuzu kurtsranlar onlar oluyorm Surdurebilirligi olan hic bir seyimiz yok. Her sey sezonluk. Altyapi sifir. Gelisim gosteren hic bir topcuya sans verilmiyor. Et mi balik mi bilemiyoruz. Yaptigimiz transferler bilinsel calisma urunu degil, tamamen tesaduf veya mng kitlemesi. Boyle buyuk klup.olunmaz. Yeninstad, yeni tesis yapiyorsun ama ne altyapi, ne infrastructure var. Hep yuzeysel gelismeler.

Yani isleri dogru durust kurumsal bir sekilde yurutecek insanlar getirip bir kac sene feda edilmeli.

Maydanoz dönerle bir sponsorluk anlaşmamız yokmuş. Yönetimin hatası duyuruyu yapıp sonra iptal duyurusu yapmaması. Gene isbilmezliklerinden geri durmamislar.
Az buz bir hata değil

Sponsorluk yapılması kadar rezalet

Sonuçta herifler markanı senin markanın yanına koydular

Herkes de sponsorun diye biliyordu

Yenilirsek ligde ilk mağlubiyeti de ifb karşı alacağız, direkt havlu atarız. En son yine bunlara kaybetmiştik içerde.

Az buz bir hata değil

Sponsorluk yapılması kadar rezalet

Sonuçta herifler markanı senin markanın yanına koydular

Herkes de sponsorun diye biliyordu
Ben daha bugün öğrendim bunlar ile sponsorluğun iptal olduğunu. Sözleşme imzalandı, sponsor olmuştuk diye biliyordum. İptal edildiğini yazmak veya açıklamak çok zor sanki.

Ben daha bugün öğrendim bunlar ile sponsorluğun iptal olduğunu. Sözleşme imzalandı, sponsor olmuştuk diye biliyordum. İptal edildiğini yazmak veya açıklamak çok zor sanki.
Neyi doğru yapıyorlar ki

Yaptıkları her şey de yanlarına kalıyor

Sorsan Gs'de başarısızlık cezasız kalmaz biz Fb gibi değiliz derler

Yolla bakalım bu yönetimi yollayabilirsen

Sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır gibi bir paylaşım yapılmıştı. Sonra detaylarla ilgili bir paylaşım yapılmadı orada herhalde iptal oldu ama bilgilendirme olarak detaylarda anlaşma sağlanamamıştır diye bir bilgilendirme geçilmesi gerekirdi. Neden yapılmadı?%0.1 ihtimal Polyanna mode on: Soruşturma sürdüğü öğrenildi soruşturma zarar görmesin diye ek bir açıklama yapılmadı. %99.9 ihtimal: Bunu duyurmak istemediler yada akıl edemediler kendilerine eleştiri gelmesin diye.

Sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır gibi bir paylaşım yapılmıştı. Sonra detaylarla ilgili bir paylaşım yapılmadı orada herhalde iptal oldu ama bilgilendirme olarak detaylarda anlaşma sağlanamamıştır diye bir bilgilendirme geçilmesi gerekirdi. Neden yapılmadı?%0.1 ihtimal Polyanna mode on: Soruşturma sürdüğü öğrenildi soruşturma zarar görmesin diye ek bir açıklama yapılmadı. %99.9 ihtimal: Bunu duyurmak istemediler yada akıl edemediler kendilerine eleştiri gelmesin diye.
direk sözleşme imzalandı diye duyurdular neresinden tutsan elinde kalıyor şu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt