- 26 Ocak 2021
- 41.303
- 40.547
- 3.078
Icardinin hala bizle durması

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gelmeli de. En fazla bir sezon daha sans verilmeli bu hocaya. Hala biktiriyorsa gitmeli. Maas seviyesi cok yuksek ve cok daginik. Yabancilardan gelene gidene 1.5, 2 veriyoruz en az. Yerlilere 1 milyon bile verilmiyor ki cogu zaman gotunuzu kurtsranlar onlar oluyorm Surdurebilirligi olan hic bir seyimiz yok. Her sey sezonluk. Altyapi sifir. Gelisim gosteren hic bir topcuya sans verilmiyor. Et mi balik mi bilemiyoruz. Yaptigimiz transferler bilinsel calisma urunu degil, tamamen tesaduf veya mng kitlemesi. Boyle buyuk klup.olunmaz. Yeninstad, yeni tesis yapiyorsun ama ne altyapi, ne infrastructure var. Hep yuzeysel gelismeler.Önümüzdeki sezonlarda ilk 3'e giremeyecek ve feda diyeceğimiz günler gelecek diye korkuyorum.
Turnuva da yok. Ligi Temmuz'da bitirirlerbu sene bunlar çeyrek çıkarsa milli mücadale ayağına lig maçlarına hep erteleme isterler. Hacifebeyalaroğlu da direk kabul eder
Aynen anadoludaki rakiplerin topculari kaçmış olur tatil vs derken u17 lere karşı oynayıp dururlar yazın rahat rahatTurnuva da yok. Ligi Temmuz'da bitirirler
Az buz bir hata değilMaydanoz dönerle bir sponsorluk anlaşmamız yokmuş. Yönetimin hatası duyuruyu yapıp sonra iptal duyurusu yapmaması. Gene isbilmezliklerinden geri durmamislar.
maydonoz döner konusu umarım başımızı ağrıtmaz.. ben baya yedim sponsorluk ayağına
Ben daha bugün öğrendim bunlar ile sponsorluğun iptal olduğunu. Sözleşme imzalandı, sponsor olmuştuk diye biliyordum. İptal edildiğini yazmak veya açıklamak çok zor sanki.Az buz bir hata değil
Sponsorluk yapılması kadar rezalet
Sonuçta herifler markanı senin markanın yanına koydular
Herkes de sponsorun diye biliyordu
Neyi doğru yapıyorlar kiBen daha bugün öğrendim bunlar ile sponsorluğun iptal olduğunu. Sözleşme imzalandı, sponsor olmuştuk diye biliyordum. İptal edildiğini yazmak veya açıklamak çok zor sanki.
Net ibra edilmeme sebebi kulübün markasını bu seviye düşüremezsin.Ben daha bugün öğrendim bunlar ile sponsorluğun iptal olduğunu. Sözleşme imzalandı, sponsor olmuştuk diye biliyordum. İptal edildiğini yazmak veya açıklamak çok zor sanki.
Zurna yiyordumZurna mı yiyordun taco mu
Sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır gibi bir paylaşım yapılmıştı. Sonra detaylarla ilgili bir paylaşım yapılmadı orada herhalde iptal oldu ama bilgilendirme olarak detaylarda anlaşma sağlanamamıştır diye bir bilgilendirme geçilmesi gerekirdi. Neden yapılmadı?%0.1 ihtimal Polyanna mode on: Soruşturma sürdüğü öğrenildi soruşturma zarar görmesin diye ek bir açıklama yapılmadı. %99.9 ihtimal: Bunu duyurmak istemediler yada akıl edemediler kendilerine eleştiri gelmesin diye.Ben daha bugün öğrendim bunlar ile sponsorluğun iptal olduğunu. Sözleşme imzalandı, sponsor olmuştuk diye biliyordum. İptal edildiğini yazmak veya açıklamak çok zor sanki.
direk sözleşme imzalandı diye duyurdular neresinden tutsan elinde kalıyor şu iş.Sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır gibi bir paylaşım yapılmıştı. Sonra detaylarla ilgili bir paylaşım yapılmadı orada herhalde iptal oldu ama bilgilendirme olarak detaylarda anlaşma sağlanamamıştır diye bir bilgilendirme geçilmesi gerekirdi. Neden yapılmadı?%0.1 ihtimal Polyanna mode on: Soruşturma sürdüğü öğrenildi soruşturma zarar görmesin diye ek bir açıklama yapılmadı. %99.9 ihtimal: Bunu duyurmak istemediler yada akıl edemediler kendilerine eleştiri gelmesin diye.