GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan:''Galatasaray'ın bu harcamalarla başarısız olması durumunda Fikret Orman sonrası Beşiktaş'ın yaşayacağı sorunları yaşayacağını düşünüyorum.''

Mehmet Özcan:''Sürekli transfer yapmayı doğru bulmuyorum.Sürekli tüketen bir takım haline geldi Galatasaray.Taraftar sürekli istiyor ama bir yerde dur demek lazım.''

Mehmet Özcan:''Galatasaray'ın bu harcamalarla başarısız olması durumunda Fikret Orman sonrası Beşiktaş'ın yaşayacağı sorunları yaşayacağını düşünüyorum.''

Mehmet Özcan:''Sürekli transfer yapmayı doğru bulmuyorum.Sürekli tüketen bir takım haline geldi Galatasaray.Taraftar sürekli istiyor ama bir yerde dur demek lazım.''
ya memo sen çocuk musun? Taraftar her zaman ister

Eğer iyi bir yönetim gelirse bu pek mümkün değil. Zira ekonomik olarak kötü bir durumda GS almayacak gelen yönetim zira Florya o zamana kadar ihalesinin tamamlanacağını düşünürsek BB'den çıkılmış, yüksek faiz ödemeyecek bir şekilde olacağı için aynı durumda olmayacak zaten Fikret Orman sonrası Bjk yönetimi ekonomik sorundan dolayından çok yanlış kurulan kadrodan başarısız oldu. Önemli olan bu yönetimden sonra gelecek yönetimin durumu. Erden Timur veya o tarz biri gelirse yükselmeye başlarız en fazla 1yıl bir geçiş sürebilir bazı yapılanmalar ve değişimler olacağı için.

Bu harcamaları doğru yatırımlara yöneltseydin başarısız olma ihtimalin yoktu. Kulüpte hiçbir birimde profesyonel yapı yok

Febenin 1 tur daha gecmesinde bi beis görmuyorum. Ceyrek oynarlarsa iyice umutlanip oraya asilirlar ligde beklenmedik maglubiyetler alabilirler

Febenin 1 tur daha gecmesinde bi beis görmuyorum. Ceyrek oynarlarsa iyice umutlanip oraya asilirlar ligde beklenmedik maglubiyetler alabilirler
bu sene bunlar çeyrek çıkarsa milli mücadale ayağına lig maçlarına hep erteleme isterler. Hacifebeyalaroğlu da direk kabul eder

Taraftar zaten transfer komitesinde ya biz gidip aldık jelert jakobs cuestayı. Hala çıkıp da doğru düzgün okandan hesap soran yok. Dursun başkana senin transfer komitenin ne yetkinliği var niye sportif direktör getirmedin diyen yok
Transferde niye çok başlılık var onu da soran yok.

Dursun ve Okan siz olmasanızda biz şampiyon olurduk, biz Galatasarayız… Bu sizin başarınız değil bunu o kafanıza sokun! Benim gözümde başkan Özhan Canaydındır Mustafa Cengizdir her ne kadar tartışılsada saha dışı ile yorumlayarak ve çeyrek final görerek Ünal aysaldır diyebilirim! Ben Cevat güler ile de son 6 haftada şampiyon oldum, hamza hamzaoğluylada… Olası Allah korusun pazartesi mağlubiyette derhal ama derhal divan kurulu kayyum ilan etmeli ve herkesi yıkmalılardır, bir sezon kaybederiz ama geleceği kurtarabiliriz. Feda dedikoduları boşuna başlamadı durum hiç iç açıcı değil. Herkes susuyorsa ki susmuyoruz, derbi için susuyoruz!!! Sabrımız taşıyor değil sabrımız boyumuzu aştı. Haddinizi yerinizi bilin bu kulüp ifb değil babanızın çiftliği gibi idare edemezsiniz! Siz gidersiniz bizler hep burada kalırız.

takımın rebuildinge ihtiyacı var
zaten istemesek de yapmak zorundayız.
2022'den beri bizi taşıyan anahtar oyuncular yavaş yavaş sahneyi terk ediyor
bence bu dönem bu yönetime emanet edilmez ama kaldık böyle
inşallah her şey yolunda gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt