Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.884
- 48.209
- 4.933
Mourinho'nun yardımcılarından biriymiş
İtalyan yahudisi it.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mourinho'nun yardımcılarından biriymiş
.8 maçımız kalmadı. 3 puan öndeyiz. bir maçı silin. 7 maçımız kaldı.
4 iç saha maçında 4/4 yapacağız mecbur. (bodrum-sivas-kayseri ve son hafta başak).
kalıyor geriye 3 deplasman galibiyeti almak.
ben, seyirci baskısı olmayan, ilk yarı 5'e yakın gol beklentisi yakaladığımız, aynı yakada bir istanbul deplasmanı olan eyüp'ü yeneceğimizi düşünüyorum.
kalıyor geriye 2 deplasman galibiyeti.
samsun-göztepe-trabzon 3lüsünden 2 galibiyet lazım.
göztepe maçı sondan bir önceki maç. iş oraya kalmayabilir. ya da orada bize bir puan bile yetebilir. çünkü son iki haftaya girilene kadar, fb de ts, bjk, antep D, sivas D, başak D gibi zorlu maçlar oynayacak.
o yüzden samsun maçı bildiğin final niteliğinde bir karşılaşma.
samsun'u yen = şampiyon ol resmen.
Bu şerefisiz portekizli tito'unun gözüne parmak soktuğunda 2 maç ceza almıştı.
Maximin'i durdurmak için öyle yaptı diye düşünüyorum. Sallai fiziksel olarak ona karşılık verir diye düşündü bence.Frankowski üclü oynamadigimiz an oynatilmaz. Okan onu sag bek oynatmayip Sallai'i oraya cekti
Şampiyon olursa gitmez. Erden başkanın ilk yılda yaptığı gibi, teknik ekibi işinin ehli profesyoneller ile guclendirilip, bu sefer gelen kişilerin mevcut teknik ekip tarafından kaçırılmasınin engellenmesi basarilmalidir. Transfer konusunda ise iyi bir sportif direktör ile yapılmalıdır.Aha şu gün konuşayım ki kötü gününde çıktı demesinler. Bana kalsa sezon sonu yine vedalaşırım OB ile.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayet iyi durumdayız hem lig hemde kupa için çok iyi şansımız var. Ligdeki deplasman yoğunluklu fikstür bitti bu noktadan itibaren 1 dışarıda 1 içeride oynayacağız ve büyük maç olaraksa sadece Trabzon maçımız var. Beşiktaş deplasman mağlubiyeti kötü olsa da Fener'de oradan 0 aldığı için çok takılmadan devam etmeliyiz. Kupada Konya deplasmanı Trabzon veya Beşiktaş'a nazaran daha kabul edilebilir ama yine de zor bir maç kupada yarı finale kadar gelmiş herhangi bir takıma çok dikkat etmek gerekir finale çıkabilmek için çok çabalayacaklardır. Fener maçının özellikle ilk 60 dakikasındaki futbol ile lig ve kupa dublesi çok olası olacaktır yeter ki bu isteği ve motivasyonu kalan 9-10 maçta gösterelim. Fener'in fikstürü de asla sanıldığı kadar kolay değil bizden daha fazla puan kaybedeceklerini düşünüyorum ama bakacağız.
Kalacaksa net şekilde bir performans antrenörü gerekli. Motive olduğunda taktiksel olarak iyi çözüyor maçları dün oynanan maç anadolu kulübu ile antreman maçı seviyesinde geçti. Şansları iyi kullansak 5te atardık zira. Ancak transfer işine kesinlikle bulaştırılmamalı. Kimseyle face time falan yaptırılmamalı mümkünse. Vizyoner bir SD ile halletmeliyiz ikna işlerini. Florya'nın yarısını sağ sol beke döktük sayesinde.Şampiyon olursa gitmez. Erden başkanın ilk yılda yaptığı gibi, teknik ekibi işinin ehli profesyoneller ile guclendirilip, bu sefer gelen kişilerin mevcut teknik ekip tarafından kaçırılmasınin engellenmesi basarilmalidir. Transfer konusunda ise iyi bir sportif direktör ile yapılmalıdır.