- 22 Ağustos 2010
- 33.000
- 37.871
- 3.033
sallai'yi tam olarak sağ beke evirsek ve frankowski'yi de sağ/sol önde, barış-yunus ile birlikte kanat rotasyonuna dahil etsek nasıl olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 2 ay sonra üçe beşe bakmadan satılsınsallai'yi tam olarak sağ beke evirsek ve frankowski'yi de sağ/sol önde, barış-yunus ile birlikte kanat rotasyonuna dahil etsek nasıl olur?
İşe yarıyor mu heis şu supradynSupradyn all day yuttum
Gün boyu uzak durun
Fena keyifli ve azgınım
kimmiş o takımlar?Fenerliler ligdeki çoğu takıma Galatasaray'a yatıyor, Galatasaray'in arka bahçesi yakıştırması yapıyor ama bize en çok ezilen takım Fenerbahçe yıllardır![]()
Reis dinçlik için şu Italian B12 düzenli her sabah atarsan 10 günde farkı göreceksin , uykulu uykulu esneme gerilme işleri sona eriyor gerçekten , kullandım tavsiye ederimİşe yarıyor mu heis şu supradyn
Azgınlık değil de dinçlik diyelim yalnız ona
Yok. Sonunu getiremiyor
sezon sonuna kadar bir rol biçmeliyiz kendisine. herkese hatta.Bence 2 ay sonra üçe beşe bakmadan satılsın
Emre Kaplan: "Galatasaray'ın 1 hafta ile 10 gün içinde Victor Osimhen için ciddi bir hamle yapması söz konusu olabilir. Osimhen'in de karar verme noktasında burada yaşadıkları belirleyici olabilir."
Orası kesin , ama dün akşamki 11i bozmamak lazım, çift forvetmis yok 3lü defansmış gibi maceralara hiç gerek yok , dileyen fifada tekli defansta yapabilir, 5 li forvettesezon sonuna kadar bir rol biçmeliyiz kendisine. herkese hatta.
Tahrik, indirim unsuru olabilir. Ancak kartın iptal olması söz konusu bile olamaz. (Tweet'teki kişi iptal olmalı demiş, ona istinaden yazıyorum).Kim bu gözlemci. Barışa yapılan ağır tahriki görmezden gelmiş raporunda. Yönetim bu kart konusunda adım atsın
Rapor yanlış ondan iptal diyorTahrik, indirim unsuru olabilir. Ancak kartın iptal olması söz konusu bile olamaz. (Tweet'teki kişi iptal olmalı demiş, ona istinaden yazıyorum).
Cuma günü maç var, 4 gün tatil nedir ya, ondan 4 gün sonra maça çıkacaklar nasıl olacak o iş.Kendi tatil yapmak icin takima izin ayagi yapiyo okan