GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sallai'yi tam olarak sağ beke evirsek ve frankowski'yi de sağ/sol önde, barış-yunus ile birlikte kanat rotasyonuna dahil etsek nasıl olur?

Fenerliler ligdeki çoğu takıma Galatasaray'a yatıyor, Galatasaray'in arka bahçesi yakıştırması yapıyor ama bize en çok ezilen takım Fenerbahçe yıllardır 😂

Fenerliler ligdeki çoğu takıma Galatasaray'a yatıyor, Galatasaray'in arka bahçesi yakıştırması yapıyor ama bize en çok ezilen takım Fenerbahçe yıllardır 😂
kimmiş o takımlar?

başkanları sebebiyle samsun ve eyüp'ü kastediyorlar desek; ardalı eyüp (hem de iç sahada) gs'dan puan aldı. samsun keza yine iç sahada az daha puanı alıyordu. eski oyuncumuz burak yılmaz da puan aldı keza aynı arda gibi.

kör fanatizm çok kötü bir şey. insanda bir tane beyin hücresi bırakmıyor gerçekten.

İşe yarıyor mu heis şu supradyn

Azgınlık değil de dinçlik diyelim yalnız ona
Reis dinçlik için şu Italian B12 düzenli her sabah atarsan 10 günde farkı göreceksin , uykulu uykulu esneme gerilme işleri sona eriyor gerçekten , kullandım tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• images (31).webp
    images (31).webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 8
Emre Kaplan: "Galatasaray'ın 1 hafta ile 10 gün içinde Victor Osimhen için ciddi bir hamle yapması söz konusu olabilir. Osimhen'in de karar verme noktasında burada yaşadıkları belirleyici olabilir."

Kim bu gözlemci. Barışa yapılan ağır tahriki görmezden gelmiş raporunda. Yönetim bu kart konusunda adım atsın
Tahrik, indirim unsuru olabilir. Ancak kartın iptal olması söz konusu bile olamaz. (Tweet'teki kişi iptal olmalı demiş, ona istinaden yazıyorum).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt