GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 maçımız kalmadı. 3 puan öndeyiz. bir maçı silin. 7 maçımız kaldı.

4 iç saha maçında 4/4 yapacağız mecbur. (bodrum-sivas-kayseri ve son hafta başak).

kalıyor geriye 3 deplasman galibiyeti almak.

ben, seyirci baskısı olmayan, ilk yarı 5'e yakın gol beklentisi yakaladığımız, aynı yakada bir istanbul deplasmanı olan eyüp'ü yeneceğimizi düşünüyorum.

kalıyor geriye 2 deplasman galibiyeti.

samsun-göztepe-trabzon 3lüsünden 2 galibiyet lazım.

göztepe maçı sondan bir önceki maç. iş oraya kalmayabilir. ya da orada bize bir puan bile yetebilir. çünkü son iki haftaya girilene kadar, fb de ts, bjk, antep D, sivas D, başak D gibi zorlu maçlar oynayacak.

o yüzden samsun maçı bildiğin final niteliğinde bir karşılaşma.

samsun'u yen = şampiyon ol resmen.

8 maçımız kalmadı. 3 puan öndeyiz. bir maçı silin. 7 maçımız kaldı.

4 iç saha maçında 4/4 yapacağız mecbur. (bodrum-sivas-kayseri ve son hafta başak).

kalıyor geriye 3 deplasman galibiyeti almak.

ben, seyirci baskısı olmayan, ilk yarı 5'e yakın gol beklentisi yakaladığımız, aynı yakada bir istanbul deplasmanı olan eyüp'ü yeneceğimizi düşünüyorum.

kalıyor geriye 2 deplasman galibiyeti.

samsun-göztepe-trabzon 3lüsünden 2 galibiyet lazım.

göztepe maçı sondan bir önceki maç. iş oraya kalmayabilir. ya da orada bize bir puan bile yetebilir. çünkü son iki haftaya girilene kadar, fb de ts, bjk, antep D, sivas D, başak D gibi zorlu maçlar oynayacak.

o yüzden samsun maçı bildiğin final niteliğinde bir karşılaşma.

samsun'u yen = şampiyon ol resmen.
.

Bu şerefisiz portekizli tito'unun gözüne parmak soktuğunda 2 maç ceza almıştı.

O zamanlar Prime dönemiydi; fazla ceza vermek istememiş olabilirler. Şimdi Hikmet Karaman'dan bir farkı yok. En az 6-7 maç almalı.

Sokakta biri burnunu sıksa karakolda biter olay.

Hocainın yerinde olsam darp raporu alırım. Suyu bulandırırım.

bu arada fb psikolojik olarak bayağı çöküntüde olmalı an itibariyle.

gs ile oynadıkları 3 maçta da ne hakem konuşabildiler, ne saha dışı bir etken.

ligde 6 puan gerisinde oldukları ve bir türlü yakalayamadıkları tek rakibiyle aynı sezonda 3 tane maç oynadılar. 2 kere boru gibi yenildiler ve yabancı hakem diye ağladıkları 3. maçta pozisyona bile giremediler.

"ne yaparsak yapalım olmuyor" piskozu yerleşmiştir diye tahmin ediyorum.

ts maçında nasıl bir reaksiyon verecekler göreceğiz. maça gelecek seyirci sayısında bile düşüş olabilir bence.

0-0 biten gs-fb derbisinden önce de, sonra da (özellikle orta saha kurgusu özelinde) defalarca söyledik. deneme-yanılma ile macera aramayalım. çift forvetmiş, morata'ymış geçelim o işleri.

gs'ın kalan maçlarda ilk onbiri bu şekilde olmalıdır:

günay

sanchez apo

torriera--lemina

frankowski-----------sara----------eren

barış---osimhen---yunus
muslera
kaan
metehan
jakobs
berkan
demirbay
mertens
sallai
yusuf demir
kutucu
morata

jelert (yusuf demir ile dönüşümlü olarak) + icardi (sakat) KD.

Frankowski üclü oynamadigimiz an oynatilmaz. Okan onu sag bek oynatmayip Sallai'i oraya cekti

Tam umutsuzluga kapildigimiz anda, ligi kupayi verecek dedigimiz anda sagolsun Fener yine yetisti imdadimiza ve bizi tekrar sahlandirdi

Aha şu gün konuşayım ki kötü gününde çıktı demesinler. Bana kalsa sezon sonu yine vedalaşırım OB ile.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha şu gün konuşayım ki kötü gününde çıktı demesinler. Bana kalsa sezon sonu yine vedalaşırım OB ile.

Şampiyon olursa gitmez. Erden başkanın ilk yılda yaptığı gibi, teknik ekibi işinin ehli profesyoneller ile guclendirilip, bu sefer gelen kişilerin mevcut teknik ekip tarafından kaçırılmasınin engellenmesi basarilmalidir. Transfer konusunda ise iyi bir sportif direktör ile yapılmalıdır.

Gayet iyi durumdayız hem lig hemde kupa için çok iyi şansımız var. Ligdeki deplasman yoğunluklu fikstür bitti bu noktadan itibaren 1 dışarıda 1 içeride oynayacağız ve büyük maç olaraksa sadece Trabzon maçımız var. Beşiktaş deplasman mağlubiyeti kötü olsa da Fener'de oradan 0 aldığı için çok takılmadan devam etmeliyiz. Kupada Konya deplasmanı Trabzon veya Beşiktaş'a nazaran daha kabul edilebilir ama yine de zor bir maç kupada yarı finale kadar gelmiş herhangi bir takıma çok dikkat etmek gerekir finale çıkabilmek için çok çabalayacaklardır. Fener maçının özellikle ilk 60 dakikasındaki futbol ile lig ve kupa dublesi çok olası olacaktır yeter ki bu isteği ve motivasyonu kalan 9-10 maçta gösterelim. Fener'in fikstürü de asla sanıldığı kadar kolay değil bizden daha fazla puan kaybedeceklerini düşünüyorum ama bakacağız.

Gayet iyi durumdayız hem lig hemde kupa için çok iyi şansımız var. Ligdeki deplasman yoğunluklu fikstür bitti bu noktadan itibaren 1 dışarıda 1 içeride oynayacağız ve büyük maç olaraksa sadece Trabzon maçımız var. Beşiktaş deplasman mağlubiyeti kötü olsa da Fener'de oradan 0 aldığı için çok takılmadan devam etmeliyiz. Kupada Konya deplasmanı Trabzon veya Beşiktaş'a nazaran daha kabul edilebilir ama yine de zor bir maç kupada yarı finale kadar gelmiş herhangi bir takıma çok dikkat etmek gerekir finale çıkabilmek için çok çabalayacaklardır. Fener maçının özellikle ilk 60 dakikasındaki futbol ile lig ve kupa dublesi çok olası olacaktır yeter ki bu isteği ve motivasyonu kalan 9-10 maçta gösterelim. Fener'in fikstürü de asla sanıldığı kadar kolay değil bizden daha fazla puan kaybedeceklerini düşünüyorum ama bakacağız.

alinea kullan aksara

Şampiyon olursa gitmez. Erden başkanın ilk yılda yaptığı gibi, teknik ekibi işinin ehli profesyoneller ile guclendirilip, bu sefer gelen kişilerin mevcut teknik ekip tarafından kaçırılmasınin engellenmesi basarilmalidir. Transfer konusunda ise iyi bir sportif direktör ile yapılmalıdır.
Kalacaksa net şekilde bir performans antrenörü gerekli. Motive olduğunda taktiksel olarak iyi çözüyor maçları dün oynanan maç anadolu kulübu ile antreman maçı seviyesinde geçti. Şansları iyi kullansak 5te atardık zira. Ancak transfer işine kesinlikle bulaştırılmamalı. Kimseyle face time falan yaptırılmamalı mümkünse. Vizyoner bir SD ile halletmeliyiz ikna işlerini. Florya'nın yarısını sağ sol beke döktük sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt