GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevzu peşkeşin önüne geçmek
Yani yetki verildikten sonra bu süreç bir şekilde yürütülecek ben Adnan Polat'ın usulsüz işlere bulasacagini düşünmüyorum zaten kendi döneminde sportif olarak ibra edilmedi mali olarak ibra edildi kulübü bu konuda sıkıntıya sokmadı.

fb'in sponsorlarından biri "malum şahıslar" değil miydi yaw :d
sonra apar topar onlar da iptal etmişlerdi.

neyi büyütüyor bunlar böyle.

size yağlı kemik çıkmaz boşuna heveslenmeyin zuhahaha :dd

Adnan Polat Florya projesinde yanlış isim değil bence karakter olarak bozuk biri değil.Ancak ben simdiki yönetime hiç guvenmiyorum.
içinde spor tesislerinin, avm ve otel gibi projelerin olduğu seyrantepe projesinde o kadar arazi ve projeden kala kala doldurma bir uçuruma stadyum inşaatı karşılığında mecidiyeköy’den çıkarken başımızda kim vardı bu projedeki tüm bu ek yapılar kimin yüzünden Galatasaraya bunlar yapılırsa önünü alamayız diye iptal ettirilmek için fetullahçılarla birlik olup sırayla iptal edildi ve bu işin iptal edilmesinin ana sebebi olan azizin yancısı gibi dolanan kimdi?

Galatasaray'a iftira atacak yüzü bile bulamamalı kimse yönetimi en çok istememe sebebim bu Galatasaray kolay dokunulan kulüp oldu bunların yüzünden.

Bu yıl yaşanan bütün rezilliklere rağmen takımın 5 de 5 yapması bazılarının analarının cinsel organlarının alev almasına sebep olmuş.

Galatasaray spor kulübünün öyle bir başkan be yönetimi olmalı ki kimse laf bile atamamalı

Bu iddialar gündeme geldiginde kendimiz gündem de tuttuk ellerine koz verdik

Bunun üstüne sikayet ediyorlar

Herseyi elestiriyoruz biat kültürü yok bizde demokrasi herseyden önemli eyvallah ama herseyin de bir yeri zamani var

Maca odaklanmak gerekirken nelerle ugrasiyoruz

içinde spor tesislerinin, avm ve otel gibi projelerin olduğu seyrantepe projesinde o kadar arazi ve projeden kala kala doldurma bir uçuruma stadyum inşaatı karşılığında mecidiyeköy’den çıkarken başımızda kim vardı bu projedeki tüm bu ek yapılar kimin yüzünden Galatasaraya bunlar yapılırsa önünü alamayız diye iptal ettirilmek için fetullahçılarla birlik olup sırayla iptal edildi ve bu işin iptal edilmesinin ana sebebi olan azizin yancısı gibi dolanan kimdi?
Konu yine aynı yere geliyor başarı farklı birşey bu işten kazanç elde etmek farklı şey bardağın sadece boş tarafına bakarsak böyle dolu tarafina bakarsak mesela ne kadar borç bırakarak gitti ayrıca ben bahsettigim konu başarılı başarısız durumu değil çıkar olup olmadığı

Bu da Fc 25'te ki Feyamuz temsili kanks yav :D
Vay Yüz Sürprizler Muz çizgi Film | png görüntüleri PNG bedava indir -  Pikbest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt