GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası gelecek vaat eden yedek kalmayı sorun etmeyecek bi golcü almak lazım

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi 'yi tüm sezon boyunca kaybetmiş olmak çok can sıkıcı, geçtiğimiz 2 şampiyonlukta da doğrudan belirleyici olmuştu. Neyse ki kaliteli bir kadromuz var onun eksikliğini bir kenara bırakıp Tottenham karşısında 70 dakika boyunca, Elfsborg maçında 45 dakika boyunca gördüğümüz takım son yıllarda izlediğimiz en iyi hücum takımıydı bunu değerlendirmek gerekiyor. Tottenham maçında sahaya çıkan kadrodan İcardi <=> Jakobs değişikliği yaparak yola devam etmekten yanayım

Muslera
Davinson-Kaan-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens-Yunus
Osimhen

3-4-1-2 dediğimiz dizilişten 3-4-2-1 gibi bir dizilişe geçip devam edilir. Gerçekten kağıt üzerinde çok hoşuma gidiyor şu takım. Barış ve Jakobs 'un kenarları çok doğru oynayacağına inanıyorum, Mertens & Yunus ikilisinin önünde Osimhen ile birlikte hücum gücümüz hala çok iyi. Kaan üçlünün merkezinde çok soğukkanlı net bir oyun oynadı. Abdülkerim 'in üçlünün solundaki performansından korkuyordum gayet iyi oynuyor

Tottenham veya Elfsborg karşısında sahaya çıkan takımdan sadece İcardi <=> Jakobs değişikliği yaparak devam edebiliriz, hücum tarafında aman aman eksilmeden Jakobs 'un eklenmesiyle daha dinamik fizik gücü yukarıda bir takım olabilir

Hatta devre arasında Nelsson ve Ziyech ikilisinin yerine bir stoper ve orta saha eklemesiyle çok daha kuvvetli bir hale gelebilir oyunumuz 11 başlayanıyla / sonradan gireniyle

5. yildizi takarsak bu sezon uzun süre mola vereceğim futboldan. Çok yoruyor insani. Hele Türkiye gibi ülkede. ifb'si bjk'si yapi diyor fetö diyor. Her hafta ayrı skandal.

Yorulduk

utanmadan avrupa kupası diyordun
okan hocaya demediğini bırakmadın her şeyine sövdün
bide avrupa kupası diyorsun

bravo vallahi
helal olsun vallahi
Saçmalıklarına sövmeye de devam edeceğim.

Terim varken de Uefa kupası dedim, Tudor varken de. Hatta inanır mısın Torrent varken de dedim. Hekes burada lig derken Uefa kupası dedim.
Avrupa kupası bu kulübün genlerinde var ilk hedef her zaman bu kupa olmalı.

Vallahi kusura bakma da osimhen gibi bir herif olmasaydı dün gece tüh nasıl oldu yav 5 tane de yenmez ki diye ağlıyorduk.
Şapkadan tavşan çıkardığı gün yani en basitiyle terimin Lazio, Marsilya gibi takımları terbiye ettiği kadro gibi kadroya sahip olduğunda şoparca gol yemediğimizde laf etmeyi bırakacağım.
Oynayan takımda 3 oyuncu değiştiğinde tavşanlı linyitspora dönüşen bir kadro ve kalp spazmlarıyla dolu dakikalar yaşıyoruz. Bunu çözsün başka bir beklentim yok.

Bu stadyum sorumlusu kim abi. Zemin vs dahil isimler kimler. Alinin ağzını kırarım dediği adam var mı içlerinde varsa bir set de biz dövelim.

bu nasıl bir rezilliktir kardeşim.

Bunun mesela şimdiye kadar değişmemesi skandal bunun için başkana bile gitmezsin sorumlu yöneticiye bilgiyi verirsin o koltukları değiştirirsin yani maliyeti ne olabilir ki? Stad müdürü kim o sorumludur herhalde.

Ligde işimizi görsün diyorsak Duvan Zapata 1.5 senelik veya 6 ay kiralık.
+30 başka kim var?

Avrupa için
Sallai, Sağ bek ve orta saha
Lig için yedek sol bek ve forvet

Icardi’nin sakatlanmış olması aslında bize bir fırsat kapısını açabilir Batshuayi ve osimhen ile 3412 çok daha dominant oyun sergileyebiliririz

Icardi’nin sakatlanmış olması aslında bize bir fırsat kapısını açabilir Batshuayi ve osimhen ile 3412 çok daha dominant oyun sergileyebiliririz
Sanmıyorum. Fizik güç, hız önemli ama futbol aklıda, pozisyon bilgisi de önemli. Bats, İcardi'nin yaptığı servisleri, açtığı alanları, doğru pozisyon almaları yapamaz. Bats kötü olduğu için değil, İcardi bu konularda dünyada sayılı biri.

ben de aynı fikirdeyim, özellikle batshuayi'nin yüksek pres ve fizik gücünden yararlanabiliriz. tek eksiklik yaşayacağımız yer finishing tarafı olabilir çünkü bu iki oyuncu asla icardi seviyesinde bir finishinge sahip değil ve olamayacak da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt