Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen Napoli'nin içinden geçti.Lokman ne durumda lan
Saçmalıklarına sövmeye de devam edeceğim.utanmadan avrupa kupası diyordun
okan hocaya demediğini bırakmadın her şeyine sövdün
bide avrupa kupası diyorsun
bravo vallahi
helal olsun vallahi
Aslında sezon boyunca tek puan kaybının Osimhen 'in olmadığı RFS ve oyundan çıktıktan sonra gelen Kasımpaşa beraberliği olması. Ligi geçtim Avrupa maçlarında da haksız rekabet yaratıyor OsimhenTek puan kaybının RFS olması
Bu stadyum sorumlusu kim abi. Zemin vs dahil isimler kimler. Alinin ağzını kırarım dediği adam var mı içlerinde varsa bir set de biz dövelim.
bu nasıl bir rezilliktir kardeşim.
Sanmıyorum. Fizik güç, hız önemli ama futbol aklıda, pozisyon bilgisi de önemli. Bats, İcardi'nin yaptığı servisleri, açtığı alanları, doğru pozisyon almaları yapamaz. Bats kötü olduğu için değil, İcardi bu konularda dünyada sayılı biri.Icardi’nin sakatlanmış olması aslında bize bir fırsat kapısını açabilir Batshuayi ve osimhen ile 3412 çok daha dominant oyun sergileyebiliririz
ben de aynı fikirdeyim, özellikle batshuayi'nin yüksek pres ve fizik gücünden yararlanabiliriz. tek eksiklik yaşayacağımız yer finishing tarafı olabilir çünkü bu iki oyuncu asla icardi seviyesinde bir finishinge sahip değil ve olamayacak daIcardi’nin sakatlanmış olması aslında bize bir fırsat kapısını açabilir Batshuayi ve osimhen ile 3412 çok daha dominant oyun sergileyebiliririz
Yok abi kaşınıyoruz ya