GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlisin var, rashicanin tamamen bonservisini aldilar, 50% sini degil, o gedson du 50%
Vallahi o donem bir sürü haber çıkmıştı %50si diye hatta burada da tartıştık %50si hikayesini nasıl yiyorlar diye.
Çok da umursamadım gittikten sonra nereye nasıl gittiği konusunda. Aklımda yanlış kalmış da olabilir.

Gel gelelim 5 milyon gibi bir bonservis olsa bizim almama gibi bir ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum.

Vallahi o donem bir sürü haber çıkmıştı %50si diye hatta burada da tartıştık %50si hikayesini nasıl yiyorlar diye.
Çok da umursamadım gittikten sonra nereye nasıl gittiği konusunda. Aklımda yanlış kalmış da olabilir.

Gel gelelim 5 milyon gibi bir bonservis olsa bizim almama gibi bir ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum.

Bosver zaten, iyiki almamisiz o dönem, kötü oyuncu degil ama fark yaratan biri de degil

@Okan Özkan hesap ver

Yasaklı kaynak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Devre arasında ucuzundan bir ndiaye+jhon arias ve sağ bek alınması gerekiyor. Yerli sol bek eren Elmalıyı alıcı gözle isteyen var mı haberler çıkıyor taka şeklinde.

Devre arasında ucuzundan bir ndiaye+jhon arias ve sağ bek alınması gerekiyor. Yerli sol bek eren Elmalıyı alıcı gözle isteyen var mı haberler çıkıyor taka şeklinde.
febe maçında izledim depar atan dzekoyu yakalayamadı berbat bir sol bek kazimcana rahmet okutur

Hayır hem gedson hem rasidin yarısını aldılar rasidin tamamı.icin 13 istemişler bu kekolsr 6milyona yarısını aldi
Yarısı marısı herifler 3 senedir oynatıyor işte, bizde osimhenin yarısını alalım 35 milyona bak olur bu iş..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir bilgim yok ama geçen Haluk Yüreklinin bankalar birliğinden çıkma haberi bence Mağazacılık A.Ş. nin halka arzı (1) ve oradan gelecek parayla sermaye artırımı (2) yapmak. Bunun sonucunda Florya’ya gerek kalmadan kredi borcu kapatılabilir.

Hiçbir bilgim yok ama geçen Haluk Yüreklinin bankalar birliğinden çıkma haberi bence Mağazacılık A.Ş. nin halka arzı (1) ve oradan gelecek parayla sermaye artırımı (2) yapmak. Bunun sonucunda Florya’ya gerek kalmadan kredi borcu kapatılabilir.
Böyle herşeyi ortalığa sererek değil gizlice yapmak gerek. Düşmanlar her işe çomak sokmak için tetikte zaten

Talisca şikecilere gidiyor heralde. 6-7 senedir Avrupa futbolundan uzak adam.
Her transfer dönemi haberi çıkıyordu sonunda bitecek bu mevzu. Salıncak da gıcırdamaya başlar belki.

Her transfer dönemi haberi çıkıyordu sonunda bitecek bu mevzu. Salıncak da gıcırdamaya başlar belki.
O salıncağa bir kere binmişler en ufak laf edemezler. En son fenere karşı ne zaman açıklama yaptılar kimse hatırlamıyor bile

31 yasinda tempoyu tamamen kaybetmiş adam evet skor yapar ama 15 milyon net maaşı nasıl verecekler daha doğrusu verilirmi hiç öyle birine

Onu almaları bizim işimize gelir.Takım oyunu oynamaz 6 7 yıldır avrupa temposunda antrenman görmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt